Haberler

İşte Öncel'in Açıklaması

Nazan Öncel'in Sezen Aksu'dan da Beste Aldığı İçin Özcan Deniz'e Beste Vermekten Son Anda Vazgeçtiği Dedikoduları Yayılmıştı...

NAZAN ÖNCEL'İN SEZEN AKSU'DAN DA BESTE ALDIĞI İÇİN ÖZCAN DENİZ'E BESTE VERMEKTEN SON ANDA VAZGEÇTİĞİ DEDİKODULARI YAYILMIŞTI...

İŞTE O AÇIKLAMA

Bazı Gazetelerde "Müvekkilem NAZAN ÖNCEL'in SEZEN AKSU nedeni ile ÖZCAN DENİZ'e beste ve söz vermekten vazgeçmediği; vermiş olduğu şarkıları geri çektiği..." yönünde asılsız beyanlar yeralmıştır.

Müvekkilem Nazan Öncel'in eserleri bugüne kadar Sibel Can, Gülşen, Aşkın Nur Yengi, Gülben Ergen, Emel Müftüoğlu, Tuğba Özerk gibi sanatçıların albümlerinde Sezen Aksu şarkıları ile yan yana gelmiştir ve Müvekkilem bundan her zaman gurur duymuştur. Kendisinden beste almak isteyen sanatçı arkadaşlarına da bu mutluluğunu bizzat belirtmiştir.

Bu konuda gazete ve dergilerde yazılanlar doğru değildir.

Kaldı ki; ÖZCAN DENİZ de konuyla ilgili " Nazan hanimla aramizda

boyle bir konunun sozu dahi geçmemistir.Her iki tarafla da çalısmalarimizi içtenlikle sürdüroyoruz" şeklinde net bir açıklama yapmıştır.

DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜN DE, YARIN DA BİR NAZAN ÖNCEL BESTESİYLE SEZEN AKSU BESTESİ BİR ARADA; TEK BİR ALBÜMDE YERALABİLECEKTİR. NAZAN ÖNCEL; SANAÇI DOSTLARINA SÖZ VE BESTELER VERMEYE DEVAM EDECEKTİR.

NAZAN ÖNCEL Vekili

AV.AYDIN KURBAN

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title