Haberler

İşte Benim Stilim'in yarışmacısı Neslihan Doğrusöz'ün son hali şaşırttı

Güncelleme:

İki yıl önce katıldığı "İşte Benim Stilim" programıyla adını duyuran Neslihan Doğrusöz'ün son hali görenleri şaşırttı. Sakal ektiren Doğrusöz'ü görenler tanıyamadı.

Moda programı İşte Benim Stilim'in 2017 finalistlerinden olan Neslihan Doğrusöz, yarışmadan sonra da gündeme gelmeyi başaran isimlerden. Radikal bir imaj değişikliğine giden Doğrusöz'ün, sakal ektirmesi dikkat çekti.

YARIŞMADA SAKIN TAVIRLARIYLA DİKKAT ÇEKMİŞTİ

7.sezonun sonlarına doğru dahil olduğu yarışmada, sakin ve sessiz tavırlarıyla dikkat çeken Doğrusöz'ün değişimi olay oldu.

İşte Benim Stilim'in yarışmacısı Neslihan Doğrusöz'ün son halini şaşırttı

SAKAL EKTİRDİ

Geçtiğimiz gün kız arkadaşı olan milli sporcu Büşra Eyen ile Nişantaşı'nda el ele objektiflere takılan Doğrusöz'ün büyük değişimi gözlerden kaçmadı. Görüntülendiğini fark eden Neslihan Doğrusöz, değişimi hakkında "Sakal ektirdim. Yakın zamanda yeni halimle ortaya çıkacağım" diyerek daha fazla konuşmak istemedi.

İşte Benim Stilim'in yarışmacısı Neslihan Doğrusöz'ün son halini şaşırttı

İşte Benim Stilim'in yarışmacısı Neslihan Doğrusöz'ün son halini şaşırttı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

neslihan doğrusöz Moda Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (38)

Memleketim:

Alti üstü bir yarismaya katildi. Kamera önüne gecen her soytari haber olmak zorundami?

60
0
yanıtYanıtla
Melek:

Aynen haklisin

yanıt16
yanıt0
Adamıım:

Kadın cinsiyet değiştirmiş radikal bir imaj değişikliği yazıyor :)

56
0
yanıtYanıtla
ASLI:

İMKANIM OLSA BENDE AYNISINI YAPARDIM. BENDE KIZLARDAN HOŞLANIYORUM.

9
25
yanıtYanıtla
Hmm:

Tanışalım

yanıt0
yanıt4
GERÇEK ASLI:

YOK DAHA NELER TAMAM KIZLARDAN HOŞLANDIĞIM DOĞRU AMA SAKAL BIRAKIP ERKEKLERE BENZEMEYEDE NİYETİM YOK.

yanıt1
yanıt9
Balçovalı:

Selam.Aslı hanım.Sizi aşk adasına aşk yaşamaya davet ediyorum.İyi tatiller.

yanıt5
yanıt8
HERİF:

Bende kızlardan hoşlanıyorum . Ortak bir noktamız var.

yanıt6
yanıt4
kimse kim nene gerek:

herkes sapık oldu, gerçek kadın gerçek erkek yakında azalacak gibi böyle giderse

28
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BU GERÇEK OLAMAZ ALTTAKI ADAM ÜSTTEKİ KADIN OLAMAZ

23
2
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title