Haberler

İşte 14 Şubat'ın En Buruk Ünlüleri

Güncelleme:

Sevgililer Günü'nün en mutlusu; Ata Demirer-Özge Borak ile Ceylan Çapa-Burak Özçivit çiftiydi.

Sevgililer Günü'nün en mutlusu; Ata Demirer- Özge Borak ile Ceylan Çapa-Burak Özçivit çiftiydi. 14 Şubat'ın en buruğu ise Tuba Ünsal ile İvana Sert'ti!.

EVLİ, MUTLU, ÇOCUKLULAR

SEÇKİN PİRİLER - KAAN TANGÖZE

Ünlü rock'çı Kaan Tangöze, Sevgililer Günü'nde eşi Seçkin Piriler'i, İstanbul Jazz Club'a götürüp caz dinletti.

YAĞMUR ATACAN - PINAR ALTUĞ

Yağmur Atacan, çocukları Su'yu bakıcıya bıraktı. Eşi Pınar Altuğ'u Ortaköy'ün ünlü restoranı Zuma'ya götürdü.

AŞKI ARAYANLAR

BETÜL DEMİR

Betül Demir, sahnede isyan etti: "Her Sevgililer Günü'nü yalnız geçiriyorum. Artık aşk yaşamak istiyorum!"

HANDE YENER

Adı Sinan Akçıl'la anılan Hande Yener şaşırttı: "Hayatımda yeni biri olabilir. Bu akşam buluşacağız, elektriğimiz uyarsa uzun süre sonra hayatımda biri olacak."

KAZANANLAR

BURAK ÖZÇİVİT - CEYLAN ÇAPA

Çiçeği burnunda aşıklar; Burak Özçivit ile Ceylan Çapa geceyi bol kahkahalı geçirdi. Cem Yılmaz gösterisini izleyen çift, "Bu akşam çok eğlendik" dedi.

ATA DEMİRER - ÖZGE BORAK

Ata Demirer-Özge Burak çifti, Asmalımescit'teydi. Ata, "Eşim" diye hitap ettiği nişanlısıyla çifte kutlama yaptı. Borak, o gece 30'uncu yaşına da mini bir partiyle girdi.

KAYBEDENLER

TUBA ÜNSAL, İVanA SERT

Eşi Murat Pilevneli ile boşanma kararı alan Tuba Ünsal, 14 Şubat akşamı Twitter'a şu notu düştü: "Yakında bir süreliğine kapsama alanı dışında olacağım!" 14 Şubat'ta görülen davada Yurdal Sert'ten boşanamayan Ivana Sert ise yalnız başına caz kulübe gitti.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Ata Demirer Ceylan Çapa Özge Borak Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title