Haberler

İstanbullu Gelin 85. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İstanbullu Gelin Son Bölüm İzle

Güncelleme:

İstanbullu Gelin dizisinin 85. bölüm fragmanı yayınlandı! Güneş'in çocuğunun olmayacağını öğrenen Adem, hayatını baştan başa değiştirecek kararlar alır. İstanbullu Gelin dizisinin 84. bölümünde neler oldu?

İstanbullu Gelin dizisi son bölümüyle Cuma akşamı ekranlara geldi. Dilara ile Güneş arasındaki buzlar erir ve Dilara, Güneş'e çocuk konusunda destek olur. İstanbullu Gelin dizisinin 84. bölümünde neler oldu? 85'inci bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte İstanbullu Gelin dizisi hakkında merak edilenler…

85. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Cuma akşamları ekranlarda fırtınalar gibi esen İstanbullu Gelin dizisi yine izleyicinin beklentilerini boşa çıkarmadı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında; Esma'nın eve dönmesiyle büyük bir anneler günü partisi verilir ve tüm aile üyeleri oradadır. Ancak Garip, uzandığı yatağında hayatını kaybetmiştir. Esma odada Garip ile konuşur fakat yanıt alamaz. Sonunda öldüğünü anlayınca Nazif bahçedeki aile üyelerine haber eder. Herkes üzüntüden ne yapacağını bilemez. Süreyya başta olmak üzere diğerleri de Esma'nın hastalığının daha kötü olacağından korkar.İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı ve tüm gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz…

İstanbullu Gelin Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İstanbullu Gelin Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

84'ÜNCÜ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Hastalığı nedeniyle evden ayrılarak bakı evine yerleşen Esma'yı ne Garip ne de çocukları kendi haline bırakma taraftarı değil. Garip'e de ayrı bir mektup bırakan Esma, gittiği bakım evinde kendini yalnız ve eksik hissetmeye başlar. Süreyya ile konuşan Garip ise Esma'yı eve döndürmek için acımasız bir plan yapar.

İstanbullu Gelin Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Garip, Esma'ya plan dahilinde boşanma protokolü gönderir. Evrakları görünce şoka uğrayan Esma, kendini suçlar. Bu sırada Süreyya ile İpek de çocuklarını alarak bakım evinin bahçesinde kamp kurarlar. Esma her yandan köşeye sıkışmıştır.

ADEM İLE GÜNEŞ BARIŞIR

Adem'den ayrılma kararı alan Güneş, acı gerçekle yüzleşir. İkna etmeye çalışan Adem'e Güneş, aslında çocuğunun olamayacağını, aile kuramayacaklarını söyler. Adem'de Güneş'i bu umutsuzluktan kurtarmak amacıyla çabalar ve Güneş'e evlat edinmek istediğini söyler. Dilara ise Güneş ile yakınlaşarak çocuk konusunda destek olur. Boran ailesinin Esma'yı tekrar eve getirmek çabaları, herkesi bir araya getiren muhteşem bir anneler günü ile sonuçlanıyor.

İstanbullu Gelin Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Senem'in yaptığı partide çıkan olaylar sonucu Faruk ve diğerleri bakım evinden kovulur, Esma ise çocuklarının kovulduğu yerde kalamayacağını söyleyerek bakım evinden ayrılarak eve döner.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Dilara Güneş Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title