Haberler

İstanbul'un göbeğinde endişe yaratan görüntü! Dev fareler mama ve su kaplarına akın etti

Güncelleme:

İstanbul Esenyurt ilçesinde çekilen fotoğraf sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Sokaklarda yaşayan köpek ve kediler için koyulan mama kaplarına dadanan dev farelere ilişkin görüntüler vatandaşları tedirgin ederken, çok sayıda kullanıcı yaptıkları yorumlarla yetkililerden çözüm üretmelerini talep etti.

Sosyal medya İstanbul Esenyurt'taki dev fareleri konuşuyor. Çok sayıda kullanıcının paylaştığı fotoğraflarda belediyenin sokaklarda yaşayan kedi ve köpekler için koyduğu mama kaplarına dadanan fareler yer alıyor.

VATANDAŞLAR SORUNA ÇÖZÜM BULUNMASINI İSTİYOR

İstanbul'un göbeğinde kaydedilen görüntüler büyük endişe yaratırken, yetkilileri göreve çağıran vatandaşlar belediyelerin acilen bu konuya el atarak çözüm bulmaları gerektiğine vurgu yaptı.

ÇOCUKLARINI SOKAĞA ÇIKARAMAMAKTAN DERT YANDILAR

Fareleri gören vatandaşlar çocuklarını sokağa çıkaramadığından dert yanarken, sosyal medyada yorum üstüne yorum yapılması sonrasında olay bir anda Türkiye gündemine oturdu.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Sosyal Medya İstanbul Güncel Haberler

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

500

Yorumlar (17)

Kıyas Taş:

1.5 yıldır uğraşıyorum evimizin altında ruhsatsız faaliyet gösteren bir tandır fırını ruhsatsız çalışıyor etrafı rahatsız ediyor dumanı tozu sesi gürültüsü bizi evimizde uyutmuyor binamızı böcek fare bastığı ama Esenyurt belediyesi hala geviş getiriyor 50 kere müracaat ettim yalandan zabıta gönderiyorlar sağlıkçı gönderiyorlar ruhsat denetim görün gönderiyorlar ama hiçbiri hiçbir b yapmıyor Esenyurt belediyesi içi boşaltılmış CHP'nin Arpalı haline getirilmiş bir yönetim anlayışına sahip

180
127
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

KIYAS TAŞ Bu chp de sizin evden çıkmıyor herhalde

yanıt4
yanıt14
Kamil Deniz Akkaya:

Fareler hayvan değil mi?

209
73
yanıtYanıtla
Zeynep Nursen:

Onların da canı var

yanıt17
yanıt2
Gül Ergünlü:

Bunlar dan benim yaşadığım evde çok var geceleri üzerime bile cıkıyor lar ??????

yanıt8
yanıt11
Muhammed UÇAR:

Esenyurt ilçesi hayatımda gördüğüm en kötü durumdaki ilçedir. Nüfus çok fazla, mülteci çok, hizmet zayıf. Üzülüyorum...

190
24
yanıtYanıtla
COVİD 19:

O bu şu parti yok kardeşim iyiye iyi kötüye kötü diyeceksin esenyurtta oturan bir vatandaş olarak malesef Esenyurt sokakları çöp ığınları ile dolu ben iç işleri bakanlığının yerinde olsam ESENYURT BELEDİYESİ'ne KAYYUM atardım çok NET ! Görevini yapmayan bir belediye var malesef. O koltuk vatandaşın sırtına basılarak çıkılacak mevki değildir !

174
21
yanıtYanıtla
Selami Demirtaş:

Sevgili çok hayvan meraklısı geçinen modeller dünyada hayvan denince aklınıza kedi ve köpekmi geliyor bu canlılar hayvan değilmi bu canlıların doğada bi görevi yokmu suyu yemi ne için koydunuz hayvan için demekki yürüyen sürüngen ve uçan her canlı hayvan ordan sebeblenecek bunu neden hor görüyorsunuz ayrıca haberi yapan gazetecinin bunu verilen yem ve sudan tüm hayvanlar yararlanıyor demesümi lazım yoksa insanları ayrımlaştırmaları yetmiyormuş gibi hayvanlar alemini ayrımlaştırmamı

131
33
yanıtYanıtla
Enes Güney:

Fareler hayvan değilmi bırakın onlarda içsin bu nasil bir ayrimcılıktır ya?

80
24
yanıtYanıtla
songül zeybekgil:

Esenyurt Belediyesi, çok rezalet bir belediye

83
15
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title