Haberler

İstanbul, Kadınlar Tenisinde Dünya Karmasına Ev Sahipliği Yapacak

Güncelleme:

İstanbul bu sene 22-27 Ekim tarihlerinde TEB BNP Paribas WTA Championships'e 3. ve son kez ev sahipliği yapıyor.

İstanbul bu sene 22-27 Ekim tarihlerinde TEB BNP Paribas WTA Championships'e 3. ve son kez ev sahipliği yapıyor. WTA'nın sezon sonu şampiyonası; dünyanın teklerde en iyi sekiz kadın tenisçisi ve 4 takımını bir araya getiriyor. Turnuvanın bir başka ilginç yanı ise teklerde yarışacak sekiz ismin farklı bir ülkeyi temsil edecek olması.

Dünyanın teklerde en iyi sekiz kadın tenisçisi ve 4 takımını bir araya getiren WTA sezon sonu şampiyonası TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul, 22-27 Ekim tarihleri arasında Sinan Erdem Spor Salonu'nda 3. ve son kez düzenlenecek. WTA turunun Grand Slamler'den sonraki en prestijli turnuvasında toplamda 6 milyon dolar değerinde ödül dağıtılacak.

WTA Championships'in 43 senelik tarihinde yalnızca ikinci defa iki sene üst üste teklerde yarışacak isimler farklı bir ülkeyi temsil edecek: Serena Williams (ABD), Victoria Azarenka (Beyaz Rusya), Agnieszka Radwanska (Polonya), Li Na (Çin), Petra Kvitova (Çek Cumhuriyeti), Sara Errani (Italya), Jelena Jankovic (Sırbistan), Angelique Kerber. Çiftlerde yarışacak takımlar ise: Sara Errani- Roberta Vinci, Peng Shuai-Hsieh Su Wei, Nadia Petrova -Katarina Srebotnik, Ekaterina Makarova- Elena Vesnina.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sara Errani Sinan Erdem İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title