Haberler

İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneği'nin Yeni Başkanı Serdar Keskin

İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneği’nin (İGMD) başkanlık seçimini Ortak Akıl Birliği’nin adayı Serdar Keskin kazandı.

İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneği'nin (İGMD) başkanlık seçimini Ortak Akıl Birliği'nin adayı Serdar Keskin kazandı.

İGMD'nin Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde hafta sonu düzenlenen seçimli olağan genel kurulunda Ortak Akıl Birliği'nin adayı Serdar Keskin yeni başkan seçildi. Serdar Keskin'in başkanlığında iki yıl boyunca görev yapacak olan İGMD yönetim kurulunda yer alan isimler de Mümin Günler, Nizamettin Ağar, Recai Karakazancı, Mehmet Memiş Yılmazer, Ali Kemal Yazar, Mustafa Sezen, Turgay Özveren oldu. Yönetimde ayrıca gümrük müşavir yardımcıları olarak da Kutluhan Tanısalı, Zeynel Tutar ve Hasan Hüseyin Ercan yer aldı.

Seçimlerin centilmence geçmiş olmasından dolayı mutluluk duyduğunu belirten yeni başkan Serdar Keskin "İGMD'nin iki dönemdir yönetiminde olan Ortak Akıl Birliği'nin üçüncü kez meslektaşlarımızın güvenoylarını almış olması benim ve yönetim kurulum için büyük bir onur ve gurur olmuştur. Ülkemizin dış ticaret işlemlerinin yüzde 45'ne yakınını gerçekleştiren ve milyonlarca beyannamede emeği olan üyelerimizin ülke ekonomisine önemli katkıları bulunmakta. Böylesine büyük bir camiayı temsil etme yetkisini bana veren, buraya gelip oy kullanan meslektaşlarıma çok teşekkür ederim" dedi.

SERDAR KESKİN KİMDİR?

1953 yılı İstanbul doğumlu olan Serdar Keskin, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nda 28 yıl çalıştıktan sonra Ocak 2002 yılında emekli olmuştur. 2003 yılından itibaren kendi kurduğu gümrük müşavirliği şirketinde gümrük müşaviri olarak meslek hayatını sürdürmektedir. İGMD' de üç dönem Başkan Vekilliği yapmıştır. İTO 25 No.lu Gümrük Müşavirleri Meslek Komitesi üyesidir. Beşiktaşlı Gümrükçüler Derneğinde iki dönem Başkanlık yapmıştır. Türkiye Voleybol Vakfı Kurucu Üyesi olup, Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır. Ayrıca iki dönem Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği yapmış olan Keskin, evli ve bir çocuk babasıdır. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

İstanbul Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title