Haberler

İstanbul: "Emret Komutanım: Şah Mat" Start Alıyor

Mehmet Ali Erbil Ve Sarp Leventoğlu'nun baş rolünü üstlendiği "Emret Komutanım: Şah Mat" adlı filmin çekimlerine başlanması nedeniyle film ekibi bugün basın karşısına çıktı.

Mehmet Ali Erbil Ve Sarp Leventoğlu'nun baş rolünü üstlendiği "Emret Komutanım: Şah Mat" adlı filmin çekimlerine başlanması nedeniyle film ekibi bugün basın karşısına çıktı.

Özel bir TV kanalında dizi film olarak yayınlanan 'Emret Komutanım' sinema filmi oluyor. Filmin çekimlerine bugün düzenlenen bir törenle başlandı. Filmin çekildiği Halkalı Tarım Ziraat Meslek Okulu'ndaki set bugün basın mensuplarına açıldı. Film ekibinin tam kadro basın karşısına çıktığı toplantı, oldukça samimi ve eğlenceli bir havada geçti. Filmin yapımcısı Mustafa Altıoklar, film hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Bilgilendirme toplantısının ardından, filmin oyuncularından Mehmet Ali Erbil basın mensuplarının karşısına çıktı. Birbirinden güzel manken kızların eşliğinde kameraların karşısına çıkan Erbil, basın mensuplarının RTÜK'ün özel bir kanalda yayınlanan yarışma programı sırasında, bir konuğun donunu indirmesi üzerine verdiği cezayla ilgili sorularını yanıtladı. Kendisine intikal etmiş bir ceza bulunmadığını söyleyen Erbil, "Ceza önce kanala gelecek. Sonra bizi ilgilendiren tarafı varsa bize gelir. Ama bugüne kadar böyle bir cezanın örneği yok. Çağdışı, insanlık dışı bir ceza. Ama RTÜK herhalde siyasi olsun, kamuoyunun baskısı olsun böyle bir uygulama yaptı. İlk kez oluyor. Herhalde yargıda çözülecek" diye konuştu.

Cezayı ödemeyeceği gibi bir açıklaması olmadığını da söyleyen Erbil, "Ama önemli olan insanların sahip çıkması. Bir Mehmet Ali Erbil kolay yetişmiyor. 30 senelik bir birikimle buralara geldim. Özel bir kanal dışında kimse arkamda durmadı. Ama bu hareketimin kasıtlı olmadığını herkes biliyor" dedi.

Basın mensuplarının 'baba olduktan sonra hayatında ne gibi değişiklikler olduğu' yönündeki sorusu üzerine de Erbil, "Baba olmak çok farklı bir duygu. İlk kez baba olduğumda çocuk denecek yaştaydım. Baba olmanın ne olduğunun farkında değildim. Şimdi anlıyorum ki babalık çok güzel" şeklinde konuştu.

Yönetmenliğini Mustafa Altıoklar ve Taner Akvardar'ın yaptığı "Emret Komutanım: Şah Mat" adlı filmde başrolleri Mehmet Ali Erbil ve Sarp Levendoğlu paylaşıyor. "Emret Komutanım" dizisinin oyuncularının da rol aldığı sinema filminin konusu şöyle:

"Sakatlar Haftası nedeniyle 56. Piyade Alayı Karargah Destek Bölüğü'ne 7 tane zihinsel engelli vatandaş 1 günlüğüne askerlik yapmaya gelir. Zihinsel engelli vatandaşların birer birer bölükteki askerlere zimmetlenmesi ve askerlerin konuklara uyum sorunları ortalığın karışmasına neden olur. Bir taraftan bu karışıklıklar yaşanırken, diğer tarafta da Levent Üsteğmen'e (Sarp Levendoğlu), eski bir can düşmanı olan emekli KGB ajanı Karpov (Mehmet Ali Erbil) tarafından bir suikast planı düzenlenmiştir. Karpov ne pahasına olursa olsun Levent Üsteğmen'den intikam almak istemektedir. Levent Üsteğmen için tehlike her geçen gün artmaktadır."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title