Haberler

İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Galip Akhan, İstanbul'un Beşiktaş ilçesindeki terör saldırısına ilişkin, "Bu alçakça saldırılar aziz milletimizin dayanışma ruhunu ve geleceğe olan inancını sarsamayacak.

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Galip Akhan, İstanbul'un Beşiktaş ilçesindeki terör saldırısına ilişkin, "Bu alçakça saldırılar aziz milletimizin dayanışma ruhunu ve geleceğe olan inancını sarsamayacak." ifadesini kullandı.

Akhan, yazılı açıklamasında, İstanbul'daki terör saldırısına tepki gösterdi.

Saldırıyı lanetlediklerini aktaran Akhan, "15 Temmuz'da yaşanan darbe ve ihanet girişimi sonrasında milletimizin birlik-beraberlik altında kenetlenmesine tahammül edemeyen terör örgütleri ve onların taşeronları şunu iyi bilmelidir ki bu alçakça saldırılar aziz milletimizin dayanışma ruhunu ve geleceğe olan inancını sarsamayacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar da terörün çirkin, kanlı ve hain yüzünü bir kez daha gösterdiğini aktardı.

Özçınar, şunları kaydetti:

"Türk milleti, birlik ve beraberliğini yok etmeyi amaçlayan bu saldırılar her zamankinden daha da güçlü bir şekilde cevap verecektir. Türkiye'nin, büyük dirilişini, yeniden şahlanışını engellemek isteyen terör, terör örgütleri, işbirlikçileri, azmettiricileri ve destekçileriyle mücadele edeceğiz. Bize düşen, birliğimizi korumaktır. Bize düşen, bizi durdurmak isteyenlere karşı tek yürek olmaktır."

Büyük Birlik Partisi (BBP) İzmir İl Başkanı Erdem Öksüz de saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, "Devletimizin varlığına, vatanımızın bütünlüğüne, milletimizin birliğine yönelik tüm terör faaliyetlerini lanetliyoruz. Ülkemizin huzur ve güveni için hizmet veren kahraman güvenlik güçlerimizin her zaman, her yerde yardımcısıyız." ifadelerine yer verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Galip Akhan İstanbul Çelebi İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title