Haberler

İstanbul'da hayvanat bahçesinde silahlı çatışma: 2 kişi öldü

Güncelleme:

İstanbul Çekmeköy'de hayvanat bahçesinde 2 grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaşamını yitirdi.

Çatalmeşe Mahallesi 30 Ağustos Caddesi'nde bulunan hayvanat bahçesinde 2 grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Silahların da kullanıldığı kavgada, ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişide yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda acil servis ve polis ekipleri sevk edildi.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik önlemi alırken, acil servis ekipleri yaralılara müdahale ederek çevredeki hastaneye kaldırdı. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

İşte olay yerinden gelen ilk görüntüler;

İstanbul'da hayvanat bahçesinde silahlı çatışma: 2 kişi öldü

İstanbul'da hayvanat bahçesinde silahlı çatışma: 2 kişi öldü

İstanbul'da hayvanat bahçesinde silahlı çatışma: 2 kişi öldü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çekmeköy Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (27)

BEHCET:

HAYVANAT BAHÇESİNİN ENVANTERİNE BİR CİNS DAHA EKLENSİN VE KAFESLENSİN ODA KATİL OLAN CANLI

31
1
yanıtYanıtla
MALATYALI:

KAFESE HAPSETTİKLERİNİZ BIRAKIN LAN BİZİ DİYE HAYKIRMADILARMI

31
0
yanıtYanıtla
Hayvansever:

Hayvanların durumu iyi mi ?

19
2
yanıtYanıtla
Serdar koç:

Eski teksas gibi kim kime dum duma uzaya gidicez

18
3
yanıtYanıtla
pahahu:

hayvanat bahçesinde 2 grup arasında çıkan silahlı kavga mı ? xddd Niye çıkmış bizim aslanımıza yem attınız diye mi amauhauhuahuh. Millet kafayı yemiş

12
2
yanıtYanıtla
ELLİSEKİZ:

ASLANLARA DEĞİL SARI CÜCKLERE YEM ATMA KAVGASIYMIŞ:)

yanıt0
yanıt0
En:

Hayvanat bahcesinde iki insan sifatinda hayvan

12
0
yanıtYanıtla
ordulu:

arka sokakları çok izlemişler

12
0
yanıtYanıtla
!:

KAFESDEKİ CANLILARIN SİLAHLI KAVGAYA ÇIKARAN CANLILARDAN DAHA MEDENİ OLDUGU DÜŞÜNCESİ. AKLIMDAN ÇIKMIYOR.

12
0
yanıtYanıtla
Anladik:

Anlasildigi üzre efem heyvanat bahcesi...

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title