Haberler

İstanbul: Avrupa Yıldızlar Binicilik Şampiyonası'na Doğru

Avrupa'da ilk kez Türkiye'de düzenlenecek Avrupa Yıldızlar Binicilik Şampiyonası'na katılacak Derin Demirsoy, Elif Güleç, Jessica Kılıç, Lara Gündüz ve Melisa Hoşkal'dan oluşan Türk Binicilik Milli Takımı, bugün son çalışmasını yaptı.

Avrupa'da ilk kez Türkiye'de düzenlenecek Avrupa Yıldızlar Binicilik Şampiyonası'na katılacak Derin Demirsoy, Elif Güleç, Jessica Kılıç, Lara Gündüz ve Melisa Hoşkal'dan oluşan Türk Binicilik Milli Takımı, bugün son çalışmasını yaptı.

Türkiye Binicilik Federasyonu Engel Atlama Milli Takım Sorumlusu Ata Zorlu, Türkiye'nin Avrupa'da bu kategoride ilk kez düzenlenecek Avrupa Yıldızlar Binicilik Şampiyonası'na ev sahibi olmasının gurur verici olduğunu belirterek, "Binicilerimizin şampiyonada Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceklerine yürekten inanıyorum. Bizimle birlikte koşacak 17 ülkenin binicileri arasında 2006 Avrupa Gençler Şampiyonu William Whitaker da yer alıyor. Müsabakaya büyük bir disiplin içinde hazırlandık. Türk halkından, canlı ile yapılan ve kadın ile erkeğin eşit şartlarda yarıştığı tek spor olan biniciliğin bu önemli şampiyonasında milli takımımızın yanında olmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Spor Toto Teşkilatı Müdürlüğü'nün katkılarıyla, Koçbank Özel Bankacılık'ın ana sponsorluğunu üstlendiği Avrupa Yıldızlar Binicilik Şampiyonası, 02-06 Ağustos tarihlerinde İstanbul Atlıspor Kulübü Maslak Binicilik Tesisleri'nde gerçekleştirilecek. Şampiyonaya Türkiye ile birlikte Almanya, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Fransa, Hollanda, İsviçre, İspanya, İtalya, İngiltere, İsrail, Portekiz, Romanya, Rusya, Sırbistan, Yunanistan'dan 80 binicinin katılması bekleniyor. Doğu ve Batı Avrupa'da yeni yetişen yıldız binicileri bir araya getirecek şampiyona, Türkiye'nin binicilik alanındaki tanıtımı açısından da büyük önem taşıyor.

Uluslararası Binicilik Federasyonu (FEI) tarafından Kıta Şampiyonası statüsünde yapılacak 12 -14 yaş arası Yıldız Biniciler ve 14-18 yaş arası Genç Binicilerin katılacağı Avrupa Yıldızlar Binicilik Şampiyonası'nda dereceye giren binicilere, TeknoSA ve Michael Whitaker özel ödülleri ile birlikte para ödülü de verilecek.

Avrupa Yıldızlar Binicilik Şampiyonası Programı şöyle:

02 Ağustos 2006 Çarşamba

Avrupa Şampiyonası Açılış Töreni

Türk Hava Yolları Junior Açılış Yarışması

Avrupa Şampiyonası Açılış Yarışması

03 Ağustos 2006 Perşembe

Uluslararası Petrol Ofisi Junior Yarışması

Avrupa Şampiyonası 1. Kalifikasyon Yarışması

04 Ağustos 2006 Cuma

Uluslararası Kahve Dünyası Junior Yarışması

Avrupa Şampiyonası Takım Finali

06 Ağustos 2006 Pazar

Avrupa Şampiyonası Dostluk Kupası (Finale kalamayanlar için)

Uluslararası Conrad İstanbul Junior Grand Prix'si

Avrupa Şampiyonası Ferdi Finali

Madalya ve Kapanış Töreni

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title