Haberler

Isparta'daki Uçak Kazası

Isparta'nın Keçiborlu İlçesinde 57 Kişinin Öldüğü Uçak Kazasının Ardından Uçağın Enkazından Toplanan ve Sahipleri Belirlenemeyen Özel Eşyalar, Kazada Ölenlerin Yakınlarına Gösterildi.

Isparta'nın Keçiborlu ilçesinde 57 kişinin öldüğü uçak kazasının ardından uçağın enkazından toplanan ve sahipleri belirlenemeyen özel eşyalar, kazada ölenlerin yakınlarına gösterildi.

Keçiborlu yakınlarında 30 Kasım 2007 tarihinde 57 kişinin öldüğü uçak kazasında, uçağın enkazından toplanan ve sahipleri belirlenemeyen özel eşyalar bugün Isparta Halk Eğitim Merkezi Sergi Salonu'nda kazazedelerin yakınlarına gösterildi. Yaklaşık 60 kişi poşetlere konulan eşyaları tek tek inceleyerek, kendi yakınlarına ait olup olmadığını anlamaya çalıştı. Sahipleri belirlenen eşyalar için tutanak tutulurken, eşyaların daha sonra kazada ölenlerin yasal mirasçılarına teslim edileceği, ancak eşyaların tesliminin konuyla ilgili mahkemelerin sonuçlanmasından sonra yapılabileceği bildirildi.

Eşyaların tespiti sırasında kazazede yakınlarından bazıları sinir krizleri geçirirken, 2 kadın fenalaştı. Kadınlar, Keçiborlu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

(SÇ-CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title