Haberler

İslahiyespor: 3 - 44 Malatyaspor: 2

44 Malatyaspor, Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’ta 10. hafta maçında deplasmanda İslahiyespor ile karşılaştı.

44 Malatyaspor, Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta 10. hafta maçında deplasmanda İslahiyespor ile karşılaştı. Karşılaşmayı ev sahibi İslahiyespor 3-2 kazandı.

İslahiye Atatürk Stadı'nda saat 13.30'da başlayan karşılaşmayı Mehmet Beytekin yönetti. Geride kalan haftayı maç yapmadan bay olarak geçiren 44 Malatyaspor, maç genelinde rakibi İslahiyespor karşısında bir varlık gösteremedi.

Ev sahibi takıma galibiyeti getiren golleri 8.dakikada Kenan Taş, 48 ve 67'de Ali Temiz kaydetti. 44 Malatyaspor'un golleri ise 44. dakikada Mehmet Temiz, 50.dakikada Talat'tan geldi.

"BEKLEMEDİĞİMİZ BİR YENİLGİ"

Maç sonrası açıklamada bulunan Kulüp 2.Başkanı Barış Bingöl beklemedikleri bir yenildi aldıklarını belirtti. Maç genelinde skora ortak olacakları pozisyonları bulduklarını ancak bu pozisyonları gole çeviremediklerini kaydeden Bingöl, "Rakibimiz karşısında bir anda mağlup duruma düştük. O psikolojiyi kaldıramadık. Ancak daha sonradan toparlandık. Bulduğumuz pozisyonları gole çevirebilseydik maça ortak olabilirdik. Beklemediğimiz bir yenilgi aldık" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Malatyaspor Bingöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title