Haberler

İskenderun Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisini Açtı

İskenderun Halk Eğitim Merkezi El Sanatları Bölümü Kursiyerleri Tarafından, Ahşap, Porselen, Polyester ve Kurdele Nakış Çalışmalarından Oluşan El Emeği Göz Nuru Eserlerin Yeraldığı Serginin Açılışı Düzenlenen Törenle Yapıldı.

İskenderun Halk Eğitim Merkezi El Sanatları bölümü kursiyerleri tarafından, ahşap, porselen, polyester ve kurdele nakış çalışmalarından oluşan el emeği göz nuru eserlerin yeraldığı serginin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Halk Eğitim Merkezi salonundaki serginin açılışı dolayısıyla düzenlenen törene, Hatay Valisi Nusret Miroğlu, İskenderun Kaymakamı Cengiz Horozoğlu, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı ve davetlisi olarak Türkiye'ye gelen ABD'nin John Hopkins Üniversitesi'nden Dr.Yash Gupta da katıldı.

Serginin açılışını Hatay Valisi Nusret Miroğlu, İskenderun Kaymakamı Cengiz Horozoğlu ve John Hopkins Üniversitesi'nden Dr. Yash Gupta birlikte yaptılar.

Sergiyi gezen Vali Miroğlu yapılan çalışmaları çok beğendiğini ifade ederek, "Umarım bu sergi herkes için hayırlı olur" dedi.

(AS-AB-Y) 04.06.2008 17:15 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title