Haberler

Kendisine ve kızlarına işkence yapan eşini öldüren Melek İpek tutuklandı

Güncelleme:

Antalya'da, ellerini kelepçeleyip kendisini çıplak halde saatlerce döven eşi Ramazan İpek'i av tüfeği ile vurup öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan ve bu sabah adliyeye sevk edilen Melek İpek, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Öte yandan sosyal medyada #MelekİpekSerbestBırakılsın etiketi ile kampanya başlatıldı.

Döşemealtı ilçesindeki evlerinde önceki gece çıplak halde kocasının kelepçeli işkencesine maruz kalan Melek İpek, servis şoförü eşi Ramazan İpek'i av tüfeği ile öldürüp jandarmayı arayarak teslim oldu.

İŞKENCE GÖRÜP TECAVÜZE UĞRADI

Bütün gece dayak yediğini belirten İpek, 8 ve 6 yaşlarında 2 kız çocuğunun da dehşet gecesinde evde bulunduğunu söyledi. Ramazan İpek'in kendisini çıplak bir şekilde ellerinden kelepçelediğini anlatan talihsiz kadın, bir süre banyoda tutulduğunu ve burada tecavüze uğradığını beyan etti.

"SİLAH, ARBEDE SIRASINDA KONTROLSÜZ BİR ŞEKİLDE PATLADI"

Melek İpek ifadesinde ise eşini öldürdüğü anları şu sözlerle anlattı: "Sabah ezanı okunurken kendimden geçmişim. Eşim beni uyandırarak servisi yapıp geleceğini söyledi. 'Ben gelinceye kadar burada bekle geldiğimde yarım kalan işimi halledeceğim' diyerek gitti. Eşim aşağıdan küfrederek ve bizi öldüreceğini söyleyerek eve çıkıyordu. Kapıya tekme atarak içeri girdi. Evin içinde bağırmaya başladı. Ben odanın bir köşesinde sinmiş bir şekilde duruyordum. Ellerim kelepçeli olmasına rağmen bir köşede gördüğüm silahı elime aldım. Derdim bana sabaha kadar sistematik işkence yapan eşimi korkutmaktı. Bu arada odanın kapısı sert bir şekilde açıldı. Eşimle yüz yüze geldik. Aniden üstüme atılmaya kalkıştı. Bir arbede yaşanırken kontrolsüz şekilde silah patladı"

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Sosyal medyada ise kullanıcılar İpek'in serbest bırakılmasına yönelik kampanya başlattı. İşte o yorumlardan bazıları:

Kendisine ve kızlarına işkence yapan eşini öldüren Melek İpek tutuklandı

Kendisine ve kızlarına işkence yapan eşini öldüren Melek İpek tutuklandı

Kendisine ve kızlarına işkence yapan eşini öldüren Melek İpek tutuklandı

Kendisine ve kızlarına işkence yapan eşini öldüren Melek İpek tutuklandı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Melek İpek Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (213)

Yasin:

Kadının ifadesi tutarsızlıklarla dolu

78
165
yanıtYanıtla
ADALET:

nerden biliyorsun. ifade verirken yanındamıydın. Sanırım sen de kadına şiddete evet diyenlerdesin. Bu hale gelmiş bir kadın. eli kelepçeli olmasa bile ve silahı alıp; bu caniyi vurduysa bile diyorum bak. nefsi müdafadır bu.

yanıt7
yanıt5
Avukat:

Ya sen 3 gram beyninle tutarsız olduğunu nasıl yorumladın acaba ?

yanıt12
yanıt4
rıdo:

insallah sende bı gun tutarsızlıklarla dolu bı gun gecırırısın

yanıt0
yanıt3
Şenay:

Bu kadınlar ın hali ne olacak....en iyisi evlenmemek..

161
38
yanıtYanıtla
A.AVNİ:

ŞENAY BENİMLE EVLENİRMİSİN?

yanıt1
yanıt4
halkmen:

En iyisi çocuğunu doğru yetiştirmek. . . her iki cinsin birbirine ihtiyacı var. sevmek ve sevilmek güzel şeylerdir. kıymetini bilene ver kalbini o engüzel yere saklar onu. . .

yanıt4
yanıt1
korku filmi gibi hayat:

Bencede evlenmeyin kimseyeye güven yok artık bu ölen kişinin resmine bakın hiçde öyle işkenceci psikopat biri gibi durmuyor kesinlikle ama acımasız zalimin psikopatın ruh hastasının önde gideniymiş

yanıt3
yanıt4
Belki:

güzel ahlakı yaşıcan. sonrada . güzel ahlak sahibi kişiyi arıcan. cebe ttipe göre. hareket. çoğu şeyi kişide göstermez. bu işin kadını erkeği yok. adelet. herkeze. tüfeği tutan teleofonuda tutar. alooo155dağ başındamı yaşıyoruz.

yanıt1
yanıt1
Nefsi müdafa:

Kadının anlattıkları doğruysa kadına ceza verilmemeli bence.

142
35
yanıtYanıtla
Tüm 213 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title