Haberler

"Yüzyıllardır Birlikte Yaşamayı Başaran Bu İnsanları Dağıtmayalım"

Güncelleme:

AK Partili Tülin Durgun Yetim, IŞİD'e tepki bahanesiyle düzenlenen eylemlerle ilgili, "Yüzyıllardır birlikte yaşamayı başaran bu insanları dağıtmayalım." dedi.

IŞİD bahanesiyle izinsiz gösterilerHATAY (AA) - AK Parti İl Başkan Yardımcısı Tülin Durgun Yetim, terör örgütü IŞİD'e tepki bahanesiyle düzenlenen eylemlerle ilgili, "Yüzyıllardır birlikte yaşamayı başaran bu insanları dağıtmayalım" dedi.Yetim, partisinin il başkalığında parti yöneticileriyle düzenlediği basın toplantısında, sağduyu çağrısı yaptı.Dünyanın sayılı ülkeleri arasında yer alma yolunda ilerleyen yeni Türkiye'nin önünü kesmek için her zaman olduğu gibi çeşitli hamlelerde bulunulmaya başlandığını vurgulayan Yetim, şunları kaydetti: "Türkiye ne zaman ilerlemeye, yeni Türkiye yolunda atılımlar yapılmaya başlasa iç ve dış güçlerin etkisiyle provokatif eylemler gündeme damgasını vurmaya başlıyor. Türkiye'de yaklaşık 1,5 milyon mülteciyi taşımaktayız. Kardeşlerimize ve misafirlerimize etnik ayrım yapamadan elimizden geldiğini yapmaktayız. Buna rağmen bu olaylar, provokatif eylemlerle farklı yönlere çekilmek istenmektedir. Türkiye'nin sınırları dışındaki işlere dahi müdahale edilmesi istenmektedir. Laz'ı, Türk'ü, Çerkez'i, Alevi'si, Sünni'si, her ırktan ve etnik gruptan olan insanları barındıran, yüzyıllardır birlikte yaşamayı başaran bu insanları dağıtmayalım. Provokasyonlara gelmeyelim, gelenleri uyaralım. Bunun iç ve dış güçlerin etkisi altında olduğunu hep birlikte yayalım." -IŞİD bahanesiyle izinsiz gösteriler-AK Parti İl Başkan Yardımcısı Tülin Durgun Yetim

Kaynak: AA / Güncel

Tülin Durgun Yetim Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title