Haberler

İşadamlarından Fetö Mücadesine Destek

Edirne Genç İşadamları Derneği Başkanı Hakan İnci, "Fetullahçı Terör Örgütü'yle (FETÖ) ile mücadelede Cumhurbaşkanımızı bu konuda sonuna kadar destekliyoruz" dedi.

Edirne Genç İşadamları Derneği Başkanı Hakan İnci, "Fetullahçı Terör Örgütü'yle (FETÖ) ile mücadelede Cumhurbaşkanımızı bu konuda sonuna kadar destekliyoruz" dedi.

İnci, bir otelde düzenlediği basın toplantısında FETÖ ile mücadele edilirken iş hayatının devamını sağlayacak altyapıların sağlanmasının gerektiğini söyledi.

15 Temmuz darbe girişiminin püskürtüldüğünü anımsatan İnci, "Ülkemiz gerçekten çok büyük bir bela atlattı. İnşallah bu terör örgütünün ulaşabileceği final noktasıdır. OHAL dün uzatıldı. Mutlaka haklı gerekçeleri olduğunu düşünüyorum. Çünkü uzun yıllar altyapısı kurulmuş, ülkemizin kılcal damarlarına kadar sirayet etmiş örgütsel bir yapılanmanın 3-6 ayda bertaraf edilmesi çok da mümkün olmayacak. Fetullahçı Terör Örgütü'yle (FETÖ) ile mücadelede Cumhurbaşkanımızı bu konuda sonuna kadar destekliyoruz" dedi.

FETÖ'yle mücadele edilirken bazı konulara dikkat edilmesi gerektiğini de aktaran İnci şunları kaydetti:

"Bu mücadeleler yapılırken de iş adamlarını, iş hayatının devamını sağlayacak altyapıların da bir şekilde korunması gerekiyor. Çünkü hepimiz istihdam sağlayan insanlarız. Şu anda herkes işçi çıkarmamak için direniyor. Herkesin kendine göre bir sorunu var, ödemeleri var.

Ama biz ne kadar olumsuz şart olursa olsun, sonuçta emekçi arkadaşlarımızın işlerine devam etmesi yönünde çaba sarf ediyoruz. Bu konuda hükümetimizin de iş adamlarına destek olması gerekiyor. Bu olağanüstü durumu en az hasarla atlatmak için ne gerekiyorsa biz iş adamları olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz."

Kaynak: AA / Ekonomi

Hakan İnci Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title