Haberler

İş Dünyasının ve Kart Teknolojilerinin Devleri, Cardist Zirvesi '07'de Buluşuyor

İş Dünyasının ve Kart Teknolojilerinin Devleri Cardist Zirvesi '07'de Buluşuyor.

İş dünyasının ve kart teknolojilerinin devleri Cardist Zirvesi '07'de buluşuyor.

Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda 3 - 4 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek olan Cardist Zirvesi '07, Türkiye ve dünyada kart teknolojilerinde başarılara imza atmış guru ve profesyonelleri ağırlamaya hazırlanıyor. İki gün sürecek zirvede, kart teknolojilerinin geleceği, farklı sektörlerdeki başarılı kart uygulamaları, temassız kartlar ve temassız kartların farklı kullanım alanları, mobil ödeme sistemleri, ve sahtecilikten korunma gibi konular Türk ve yabancı profesyoneller tarafından masaya yatırılacak.

Cardist Zirvesi '07'nin oturum başkanlıklarını da, uluslararası kart teknolojileri yayıncılığının deneyimli isimleri üstleniyor. Zirvenin ilk gününün moderatörlüğünü Avrupa'nın en büyük dağıtım ağına sahip 11 yıllık European Card Review Dergisi Editörü Richard Rolfe üstlenirken, ikinci günün moderatörlüğünü yine Avrupa'nın önde gelen dergisi Card World Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Annich McIntosh yapacak.

Cardist Zirvesi 07'nin ilk gününde BKM Genel Müdürü Sertaç Özinal "Kartlı Ödeme Pazarının Yükselen Yıldızı: Türkiye" başlıklı bir konferans verecek. HP Türkiye Genel Müdürü Şahin Tulga, Kentkart Genel Müdürü Ahmet Basmacı ve Turkcell Katma Değerli Servisler Yönetimi İş Geliştirme Yöneticisi Deniz Tunçalp de birer sunumla zirvede yer alacak.

DÜNYACA ÜNLÜ İSİMLER CARDİST ZİRVESİ '07'DE

Cardist Zirvesi '07, uluslararası kart dünyasının önemli isimlerine de ev sahipliği yapıyor. Halen Alman Bankalar Birliği Bireysel Bankacılık ve Banka Teknolojilerinden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Avrupa Birliği bankalarının aynı altyapıya sahip olması için çalışan Avrupa Ödemeler Konseyi'nde (European Payment Council - EPC) Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Dr. İbrahim Karasu, konferansa katılan isimlerinin başında geliyor. Karasu, zirvenin ilk gününde "Alman Bankalarının Debit Kart Stratejileri" konulu bir konferans verecek. Karasu'nun yanı sıra, MasterCard Worldwide Chip Grup Başkanı Dr. Toni Merschen, Visa Europe Başkan Yardımcısı Marc Temmerman ve Avrupa Ödemeler Konseyi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Banque de l'Economie du Commerce et de la Monetique/Credit Mutuel-CIC Group Genel Müdürü Claude Brun da zirvenin uluslararası platformda ün yapmış konukları arasında öne çıkıyor.

Zirveye katılacak yabancı konuşmacılar arasında Oxford Üniversitesi ve Harvard Hukuk Fakültesi Intnernet Çalışmaları Bölümü Profesörü Jonathan Zittrain, Vivotech EMEA Bölgesi İş Geliştirme Direktörü Peter Comben, Intelogik-Image Technology Kuzey Amerika CEO'su Jeronimo Bertran, Sagem Monetel Pazarlama Müdürü Jean Jacques Chabas, NXP Semiconductors Akıllı Kartlar Direktörü François Patrice, ACI Worldwide Danışmanı Michelle Weatherhead, Tonbeller Genel Müdürü Davide Pizzinato, Experian-Scorex Global Strateji Grubu Ürün Strateji Direktörü Henning Gravklev ve IBM Finansal Hizmetler Sektörü Global İş Danışmanlığı Hizmetleri Kanada Strateji ve Değişim Yönetimi Lideri Deborah Baxley de yer alacak.

SEKTÖR DUAYENLERİ KARTLARI MASAYA YATIRIYOR

Cardist Zirvesi '07 kapsamında bankacılık ve perakende sektörlerindeki kart teknolojileri uygulamaları, düzenlenecek 2 panelde masaya yatırılacak. Zirvenin ilk gününde düzenlenecek "Oyunun Geleceğini Değiştirmek" konulu panelde, bankacılık sektörünün duayenleri sektördeki kart uygulamalarını tartışacak. Bankacılıkta kart teknolojilerinin geldiği nokta, gerçekleştirilen uygulamalar, geleceğe yönelik projeler, Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Mehmet Sezgin, Yapı Kredi Bankası Kredi Kartları ve Tüketici Kredilerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nazan Somer, Akbank Perakende Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Binbaşgil ve Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Hülya Altay tarafından değerlendirilecek.

Kartların yoğun olarak kullanıldığı bir diğer sektör olan perakendeciliğin duayenleri de, Suat Soysal'ın moderatörlüğünde gerçekleştirilecek "Perakendeciler Ne İster?" konulu panelde bir araya gelecek. YKM Yönetim Kurulu Üyesi Nuşin Oral, Mars Concept'in kurucularından Muzaffer Yıldırım, NIKE Türkiye Genel Müdürü Zafer Parlar ve Turkcell'in Katma Değerli Servisler Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cenk Serdar, sektörde tüketici eğilimlerini, perakende alanındaki müşteri ilişkileri yönetimi, kartların sektördeki kullanımı ve uygulamaları ve bu alanda kart kullanımının gelişimi ile ilgili konuları tartışacaklar.

(CHT-ÖK-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title