Haberler

İş Arayanlarla İş Verenleri Buluşturan Gazete

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu Sözcüsü ve AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, Valilik Kaynakları ile İşverenlerle İş Arayanların Buluşturulacağı Bir İlan Gazetesi Çıkarılacağını Söyledi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu sözcüsü ve AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, valilik kaynakları ile işverenlerle iş arayanların buluşturulacağı bir ilan gazetesi çıkarılacağını söyledi.

SLİ Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Kinay, çıkartılacak olan ilan gazetesinin tüm gazete bayilerinde ücretsiz bulundurulacağını belirterek, "İş-Kur ve diğer kurumlara iş için müracaat eden vatandaşlarımızın özellikleri gazetede yer alacak. İşveren de hangi vasıfta işçi aradığına dair yine gazeteye ilan verebilecek. Bu gazete aylık olarak çıkacak ve ne işverenden ne de işçiden ilan parası alınmayacaktır. Bu uygulama Türkiye'de bir ilk olacak. Gazete önümüzdeki günlerde yayın hayatına başlayacak"

dedi.

Kinay, Dumlupınar Üniversitesi bünyesinde kurulması planlanan tıp fakültesiyle alakalı kararnamenin bakanlar kurulundan çıkarak Cumhurbaşkanlığı makamına gönderildiğini bildirdi.

(EFE-MŞ-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title