Haberler

Koronavirüste 2. dalgayı yaşayan İran'da Ruhani'den korkutan açıklama: 35 milyon kişinin daha enfekte olmasını bekliyoruz

Güncelleme:

İran hükümeti, gelecek aylarda hastanelerde tedavi görecek hasta sayının, geride bırakılan 150 güne kıyasla 2 katına çıkacağını öngörüyor. Açıklama yapan İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, "30-35 milyon kişinin daha önümüzdeki aylarda virüse enfekte olmasını tahmin ediyoruz" dedi.

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından en çok etkilenen ülkelerin başında gelen İran'dan kritik açıklama geldi. Koronavirüs ile Ulusal Mücadele Kurulu tarafından hazırlanan koronavirüs raporunu paylaşan İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, "Bu araştırmaya göre, 25 milyon İranlı bu virüse yakalandı. 30-35 milyon kişinin daha önümüzdeki aylarda virüse enfekte olmasını tahmin ediyoruz" dedi.

GERİDE BIRAKILAN 150 GÜNE KIYASLA İKİ KATINA ÇIKACAK

Gelecek aylarda hastanelerde tedavi görecek hasta sayının, geride bırakılan 150 güne kıyasla iki katına çıkacağını öngördüklerini söyleyen Ruhani, bu öngörüye göre hazırlık yapılması talimatını verdi.

Koronavirüs salgınında 2. dalgayı yaşayan İran'dan kritik açıklama: Tedavi olacak insan sayısı 2 katına çıkacak

"SALGININ İKİNCİ DALGASINI YAŞIYORUZ"

Ülkede salgında ikinci dalganın yaşandığını ifade eden Ruhani, "İkinci dalganın nedeni insanımızdaki korkunun azalması ve hayatı normal yaşamasından kaynaklanıyor" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Koronavirüs İran Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (3)

5678:

mesela afrikada kongoda tanzanyada maden yataklarından abd nato israil rusya işgalcileri çocuk işçiliği yaptırARAK zorla çalışıtırıyor bu adaletsiz dünyada kimin hangi insanın umurunda afrikadaki çocuk işçiliğinden en önemlisi abd nato kanda rusya israil çin işgalcilerinin çocukları şirketleri aracılığıyla zorla ezdirerel ölümüne çalıştırması hangi müslüman ülkenin sözde siz tarihte türk medeniyetleri afrikayı yönettiz peki türk müslüman devletlerinin afrika umurundamıdır

4
4
yanıtYanıtla
adil:

Kafanı yana eğ, avcunun içiyle üst taraftan hafif hafif vur, beynine su kaçmış senin, düzelir.

yanıt8
yanıt3
6543:

iranda cumhurbaşkanlığı gösteriş olsun diye seçim yyapılır eğer türk mollalara yakın değilse o zaman kazanmasa bile kazananın hakkını tersine çevirip kazanmayana iranda verilir işte irandaki demokratik sözde düzen sizin ırkınızdan olan türklerin iranda bilinen yaptığı budur kimbilir daha iranda neler yapıyorlarda kimsenin haberi olmuyor araştırmıyor daha yanıbaşınızdaki iranda ırakta komşu müslüman ülkelerde haberiniz yok bölgeden haberiniz yok afrikadan hiç haberiniz yok

0
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title