Haberler

Iraklı iş insanına suikast için geldi, bulamayınca korumasını öldürdü! Cinayet anı kamerada

Güncelleme:

Küçükçekmece'de, bir kişi Iraklı iş insanını öldürmek için ofisine geldi. Burada korumasına iş insanının nerede olduğunu soran şahıs, cevap alamayınca korumaya art arda ateş açtı. Koruma hayatını kaybederken, cinayet anı kameraya yansıdı.

Olay, geçtiğimiz Çarşamba günü saat 17.00 sıralarında Mehmet Akif Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Türkiye'de yatırımları bulunan Iraklı Arap iş adamı N.H.M. birkaç yıldır kendisine ve iş yerlerine yönelik silahlı tehdit alıyordu.

ART ARDA ATEŞ EDİP KAÇTI

Olay saatlerinde lojistik firmasına gelen bir şüpheli daha önce iş adamının yanında gördüğü koruma görevlisi Muhammet Şevki Taner'e (50) N.H.M.'nin nerede olduğunu sordu. Kapı önünde bir süre tartıştıktan sonra şahıs, Taner'e art arda 3 el ateş edip kaçtı.

AMBULANSTA HAYATINI KAYBETTİ

Vücuduna gelen mermiler nedeniyle ağır yaralanan Taner, hastaneye kaldırılırken ambulansta hayatını kaybetti. Şüpheli şahıs ise yaya olarak kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri konuyla ilgili geniş çaplı araştırma yaptı. İş adamının daha öncede kendisinden para isteyen adamlar olduğu öğrenildi. Taner'in cenazesi ise memleketine gönderilerek defnedildi.

POLİSİN ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Olayı duyan bir vatandaş ise olay günü silah sesleri duyulduğunu ve çok sayıda polisin geldiğini duyduğunu söyledi. Öte yandan polisin olayla ve failleri ile ilgili çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

CİNAYET ANI KAMERADA

Yaşanan cinayet anı ise yine aynı iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, şüpheli şahsın korumalarla konuşup tartışması ve ardından korumaların arkasına döndükten sonra 3 el ateş edip yaya olarak kaçması ve ihbar üzerine ambulansın olay yerinde gelmesi görülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Küçükçekmece Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (21)

Vatan:

Hadi patronuyla bir davan var serefsiz. Yav korumadan ne istedin be cani.

21
1
yanıtYanıtla
Doktor:

Kısasa kısas uygulanmalı. İsteyerek ve bilerek öldürmüş. Beslemek yerine asılmalı.

13
2
yanıtYanıtla
Fatih s:

Hapishanede 3 aydan sonra işini görüyorlar

yanıt0
yanıt0
Ali:

hemen İDAM edilmeli bu insan ismine layık olmayan mahluk.

14
0
yanıtYanıtla
Tarihçi:

Burası Las Vegas mi Texas mi yeter artık

14
0
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Ülke Meksikonun arka sokakkalarini aratmiyor..sokaklar bu tür canilerlele dolu, Kardesimize rahmet kederli ailesine sabir ve metanet diliyorum.

13
0
yanıtYanıtla
Berksancan:

Ülke teksas a döndü teksasa hahahaha

8
4
yanıtYanıtla
Bırt:

İnsan öldürmek ne kadar da basit gelmeye başladı. Sinek öldürür gibi insan öldürülüyor artık. Sebebi nedir? Dini ve kültürel değerlerden uzaklaşmak mı? Yetersiz eğitim mi?

10
1
yanıtYanıtla
Ali:

Cezaların caydırıcı olmaması olabilir mi?

yanıt2
yanıt0
Kartal:

Turkiye de değil sanki yabancıların ülkesinde yaşıyorum

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title