Haberler

"İntihar etti" denilen Aleyna Çakır'ın son görüntüleri ortalığı ayağa kaldırdı

Güncelleme:

İntihar ederek hayatını kaybettiği iddia edilen Aleyna Çakır'ın son görüntüleri kafaları karıştırdı. Sosyal medyaya sızdırılan görüntülerde Aleyna'nın darp edilmiş bir halde yerde baygın olarak yatması cinayet şüphelerini uyandırdı. Görüntüler sosyal medyanın zirvesine otururken on binlerce insan "Aleyna Çakır'a ne oldu?" diye sordu.

İntihar ederek hayatını kaybettiği iddia edilen Aleyna Çakır'ın erkek arkadaşının evinde baygın yatarken çekilmiş görüntüler sosyal medyada olay yarattı. Paylaşılan görüntüler ve ses kayıtları Çakır'ın ölümüyle ilgili soru işaretleri yarattı.

Genç yaşta hayatını kaybeden Aleyna Çakır'ın ölüm sebebi olarak "intihar" gösterilmişti. Fakat sosyal medyada yayınlanan son görüntüler sosyal medyada infial yarattı. Çakır'ın ölmeden önce erkek arkadaşı tarafından instagram hesabından yaptığı bir yayında Aleyna Çakır'ın iddialara göre erkek arkadaşı tarafından "darp edildikten sonra" baygın yatan görüntüler dikkat çekiyor.

'İntihar etti' denilen Aleyna Çakır'ın son görüntüleri ortalığı ayağa kaldırdı

ALEYNA'NIN ÇIĞLIKLARI

Yine Aleyna Çakır ile erkek arkadaşının bir tartışmasının Aleyna Çakır tarafından canlı yayınlandığı ses kayıtlarında ise Aleyna Çakır'ın çığlıkları ve yaşanan kavganın şiddeti de yansıyor.

SEVGİLİSİ CENAZE TÖRENİNE KATILMADI

Ailesi yüzünden intihar ettiği öne sürülen Aleyna'nın ailesiyle arasının iyi olduğu, yakın arkadaşı tarafından ifade ediliyor. Ayrıca Aleyna'nın sevgilisi, Kırşehir'deki cenaze törenine de katılmadığı belirtiliyor.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Sosyal Medya Aleyna Çakır Haberler

500

Yorumlar (68)

ahmet:

namus ve ırz nedir bilmeyenler bu neticeye hazır demektir. bir genç kızın elin oğlunun evinde ne işi var. islamda sevgili diye bir husus varmı. kızlarına sahip olmayanlar dizlerine vururlar.

33
23
yanıtYanıtla
ŞÜHEDA DEMİR:

ALLAH SENİN BELANI VERSİN DÜŞÜNCELERİNLE BİRLİKTE CAHİLLİĞİNDEN ÖLÜRSÜN UMARIM

yanıt7
yanıt12
sen öl şüheda:

çok doğru söledin kızını dövmeyen dizini döver bu bir gerçek

yanıt4
yanıt7
İslam:

Yorumunuza kısmen katılarak eklemek isterim.islamda bir genç kızın elin oğlunun evinde bir işi olmadığı kadar elin oğlunun evinde bir genç kızın da işi yoktur. Yine islamda kızlara sahip çıkmakla beraber erkek çocuklarımıza da aynı şekilde sahip çıkmanın gerekliliği vardır. İslam da namus ve ırz sadece kızlar için değil öncelikle erkekler için önem arzetmektedir.Bu yüzden islam da hz Meryem’in namusu kadar hz Yusuf’tan da bahsedilir.

yanıt14
yanıt2
Ag:

İslamda birden çok kadın almaya yönelik husus var ama zinaya gelince çok güzel kılıfına uyduruyorsunuz erkek yapınca helal olsun kadın yapınca başka bişey yazıklar olsun o kadının orda ne işi var diyeceğine o erkeğin o kadını neden eve soktuğunu bir düşün o senin kızında olabilir di yazık

yanıt10
yanıt4
Sarıların Süloo:

Su testisi su yolunda kırılır. Kapatın dosyayı savcıyı hakimi uğraştırmayın.

19
33
yanıtYanıtla
ham zaaaa:

aynen öyle

yanıt7
yanıt2
Tuğba:

Hepimizin evladı var yanlışlarıyla doğrularıyla ve ne olursa olsun öldürmeye hakkı yok kimsenin eger cinayetse cezasız kalmamalı

yanıt2
yanıt0
hak:

senıde bıri vurur öldürsün inşallah mıkroptan kurtulur ulke fazlalıksın

yanıt1
yanıt0
Sarıların susturucusu:

Senin vizyonun ne su testisi su yolunda kırılırmış senin anan bacın ablan yok mu karın kızın hayatının ne yönde ilerliceğini biliyormusun kadın sizin gözünüzde ne gidin bi eğitim alın insanlık dersi görün az merhamet az vicdan sahibi olun bir insan bir canlı ölmüş annesi babası acı içinde senin gibi at gözlüğü takmış beygirler (hatta beygirlere hakaretsin onların bile göz yaşı var) hakim savcı senin gibilerin dosyalarını kapata kapata bu hale geldik Allaha havale ediyorum kınadığı başına gelir senide görürüz müge anlıda yakın zamanda o kapatılsın dedğin dosyalar ile insan görünümlü şeytan

yanıt0
yanıt0
Tüm 68 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title