Haberler

İnternet Andıcı Davası'nda 55'inci Duruşma

İrtica ile Mücadele Eylem Planı Davasıyla birleştirilen İnternet Andıcı Davası'nın 55. duruşması başladı.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nce Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi'ndeki küçük salonda görülen duruşmaya, tutuklu sanıklar emekli Orgeneral Hasan Iğsız, Koramiral Mehmet Otuzbiroğlu, korgeneraller Mehmet Eröz ve İsmail Hakkı Pekin, Tümgeneral Hıfzı Çubuklu ve Emekli albay Dursun Çiçek'in de aralarında bulunduğu 14 tutuklu sanık hazır bulundu. Mahkeme tarafında 16 duruşmadan men edilen tutuklu sanık Serdar Öztürk ise duruşmaya katılmadı. Hakkında yakalama kararı bulunan Orgeneral Hüseyin Nusret Taşdeler ile kırmızı bülten ile aranmalarına karar verilen Tümgeneral Mustafa Bakıcı ve Bedrettin Dalan ise duruşmaya gelmedi.İkinci Ergenekon Davası kapsamında tutuklu yargılanan bu davanın tutuksuz sanığı Hasan Ataman Yıldırım da duruşmada hazır bulundu.

Mahkeme Heyeti başkanı Hasan Hüseyin Özese sözlü ve yazılı taleplerin alınacağını belirtti. Duruşmada emekli Albay Dursun Çiçek'in talabi dinleniyor. - İstanbul / Silivri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Otuzbiroğlu Dursun Çiçek İstanbul Silivri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title