Haberler

Instagram Fenomeni Dan Bilzerian'dan Olan Yaratan Parti!

Güncelleme:

Yaşadığı lüks hayatla milyonlarca takipçi elde eden dünyanın en zengin playboyu Dan Bilzerian, doğum gününde beslediği boz ayıyla yine adından söz ettirmeyi başardı.

Lüks hayatından paylaştığı fotoğraflarla Instagram fenomeni olan Dan Bilzerian, doğum günü partisinden bir anı takipçileriyle paylaşınca büyük tepki çekti.

Instagram Fenomeni Dan Bilzerian'dan Olan Yaratan Parti!

"SON DERECE SAĞLIKLI"

38 yaşındaki Instagram fenomeni Dan Bilzerian'ın paylaştığı bir video sosyal medyada olay oldu.Los Angeles'taki evinde parti düzenleyen Bilzerian, bahçesindeki boz ayıyı beslerken paylaştığı bu görüntü ile tartışmalara sebep oldu. Bilzerian 15 milyon görüntülenme alan video ile ilgili açıklama yaptı. Ayının parti süresince son derece düzgün muamele gördüğünü belirten Bilzerian ayının çok genç yaşta koruma altına alındığını ve son derece sağlıklı beslendiğini belirtti.

Instagram Fenomeni Dan Bilzerian'dan Olan Yaratan Parti!

Instagram Fenomeni Dan Bilzerian'dan Olan Yaratan Parti!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Dan Bilzerian Sosyal Medya Instagram Haberler

500

Yorumlar (33)

werty:

en güzel yaşam evlenip temiz bir kadından çocuklar yapıp namazını kıldıgın ibadetini ettigin sade huzurlu kimseye birşeyleri isbat etmek zorunda olmadıgın akşam yattıgında sabaha kadar güzel bir uyku çektigin belki et alamıyorsundur ama tavuk mangal yapıp sevdiklerinle paylaştıgın hayattır bence

63
7
yanıtYanıtla
cc:

inançlı insan zihniyeti. bu dünyanın kısa bir mola olduğunu bilen insan zihniyeti.

yanıt13
yanıt0
BELLA:

çok güzel bir cevap. . . . . .

yanıt8
yanıt0
boz ayı:

işte bu düşünce sana göre adamda kendine göre yaşıyor

yanıt1
yanıt0
adamsin abi:

allahtan herkese bu hayat nasib eylesin

yanıt1
yanıt0
KUTUP AYISI:

ALLAHIM BU ADAM BU HAYATI YAŞAYIP CEHENNEME GİDİYOR. BİZDE BAZI YAPTIĞIMIZ HATALARDAN GİDEBİLİRİZ BELKİ AMA O BU HAYATI YAŞAYIP YANICAK BENSE ÇİLESİNİ ÇEKİP YANICAM ADALET Mİ BU ?

16
15
yanıtYanıtla
Boz ayı:

hey dostum imanı ve ameli olan kimseler cennete gider. yeter ki düzgün yaşayalım düzgün bi insan olalım allaha şirk koşmayalım nokta

yanıt3
yanıt0
H G:

o yanacak sonsuza kadar sen ufak bir bronzlaşıp cennete gidecen merak etme :)

yanıt4
yanıt1
MAKIF:

Cehenneme gider misin Rabbim bilir ama son sözünden dolayı isyana girdiğinin farkında isen tövbe etmezsen cehenneme gidersin . ama cehennemde herkes aynı azaba tutulmayacak. yaptığın suçların durumuna ve sebebine göre cezalandırılacaksın. türkiye cumhuriyeti mahkemeleri değil orası merak etme. Zilzai Suresi Ayet 7-8 Kim zerre miktarı hayır yapmışsa onu (karşılığını) görür. Kim de zerre miktarı şer işlemişse onu (karşılığını) görür. Orada zerreler bile hesaplanacak için rahat olsun kardeşim

yanıt10
yanıt1
corci:

bırakın artık bu masalları ya. . yok yanacakmış uçacakmış kaçacakmış. .

yanıt3
yanıt4
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title