Haberler

İngiliz Basını: Glen Johnson Galatasaray'a Gidebilir

Güncelleme:

İngiliz basını, Liverpool'la sezon sonunda sözleşmesi bitecek 30 yaşındaki savunma oyuncusu Glen Johnson'ın Galatasaray'la anlaşabileceğini yazdı.

İngiltere Premier League ekiplerinden Liverpool forması giyen savunma oyuncusu Glen Johnson'ın Ada'daki geleceği belirsizliğini sürdürürken, 30 yaşındaki oyuncu adı Roma ve Galatasaray ile anılıyor.

İngiliz basını sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Glen Johnson'ın geleceğinin, yurt dışından gelen teklifleri değerlendirdikten sonra belli olacağını yazarken, tecrübeli oyuncu için en büyük iki adayın İtalyan devi Roma ve Galatasaray olduğu belirtidi.

"İKİ AY DAHA BURADAYIM, SONRA..."

30 yaşındaki tecrübeli oyuncu henüz Liverpool ile yeni sözleşme görüşmesi yapmadığını itiraf etti. Glen Johnson yaptığı açıklamada, ''Şu an için kulübümle gelecek sezon için hiçbir görüşmem olmadı. İki ay daha buradayım, ondan sonra ne olacağını göreceğiz. O zamana kadar da çalışmalarıma devam etmem gerekiyor'' şeklinde konuştu.

"YURT DIŞI GÜZEL OLABİLİR"

Johnson, yurt dışına çıkmaya sıcak baktığını belirtirken ''İngiltere dışında da bazı görüşmelerim oldu. Hâlâ gencim ve yurt dışı çocuklarım için de güzel olabilir. Ancak bunları iki ay boyunca düşünmeyeceğim. Bekleyip, daha sonra göreceğiz'' ifadelerini kullandı.

BU SEZON 13 MAÇTA OYNADI

İngiliz basını tarafından, Brendan Rodgers'ın kadroda tutmak istemesine rağmen, Glen Johnson'ın fazla forma şansı bulamadığı için ayrılmaya sıcak baktığı belirtildi. Glen Johnson bu sezon ligde sadece 13 karşılaşmada forma giyerken, sadece 881 dakika görev alabildi. Tecrübeli oyuncu UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'a karşı iki maçta da forma giymemişti.

ALBAYRAK DA MESAJI VERMİŞTİ

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, yaptığı açıklamada, "Görev süremiz kısa ama Galatasaray'da uzun vadeli başarı için plan ve projeler hazırlıyoruz. Önümüzdeki yılın transfer çalışmaları için de hazırlık yaptık. Bütün bu hazırlıklarımızı gelecek yönetime devredeceğiz" sözlerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Glen Johnson Galatasaray Liverpool Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

MAVİ:

ulan adamlar oyuncularının maaşlarını veremiyo bide transfermi yapacaklar

4
8
yanıtYanıtla
AbdulmobilWeb@haberler.com:

Bu Kim yahu bosverin paraya yaziktir

2
0
yanıtYanıtla
DEVLETmobilWeb@haberler.com:

Devlet yaşayan bir organizmadır ruhunu milletten alır millet istediği rejimi getirir veya götürür buna yön veren yegane güç millettir.

2
0
yanıtYanıtla
ultra aslan:

selcuk, hamit, sabri, hakan balta aydin bu takimdan gelecek sezon tesekkür edilip gönderilmeli. . . . . en büyük problem sabri ve selcuktur. . . . kutuplasma buradan baslamistir. . . . .

1
1
yanıtYanıtla
kazim:

tam. . galata. . saraylik. . . . . hangi. . . mevkiyde. . . oynuyacak. . . acaba. . . . kale. . arkasindami. . . yoksa. . . hamiza. oglunun. . . yani. . basindami

1
1
yanıtYanıtla
ultra aslan:

hamza hoca cok hos bir insandir. . . . kendisi heryerde sevilir ve sayilir, muhabbetide tatlidir. . . . kolay kolay kimsenin kalbini kirmaz. . . . . cokta iyi bir hocadir. . . . . AMMMMA HAMZA HOCANIN TEKNIK KAPASITESI gs ICIN YETERLI DEGILDIR, BIZIM LIGIMIZDE hadi aslanim. . . . hadi kocum la BIR YERE KADAR GIDERSIN. . . . . . HAMZA HOCANIN TAKTIK ANLAYISI YOK, HAYDE BRE PEHLIVAN DEVRI GECMISTIR

1
0
yanıtYanıtla
sokak drektörü:

Gelecek vaddeden gelse iyi di bi fenerli olarak kötü ama

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title