Haberler

    İnekler İçin Arkadaşlık Sitesi: Tudder

    ONLINE arkadaşlık sitesi Tinder'a benzer bir uygulama olan Tudder, İngilterede hayvan yetiştiricilerinin boğa ve ineklerini çiftleştirmede kendilerine ideal inek bulmaları için kullanılıyor.

    ONLINE arkadaşlık sitesi Tinder'a benzer bir uygulama olan Tudder, İngilterede hayvan yetiştiricilerinin boğa ve ineklerini çiftleştirmede kendilerine ideal inek bulmaları için kullanılıyor. Daily Mailin haberine göre, Tudder adı verilen uygulamada, İngiltere genelinde 42 binden fazla çiftlikten hayvan profilleri yer alıyor.

    ADAYLARI BULUYOR

    Uygulamayı kullanan çiftçiler, yetiştirdikleri inek ve boğaları için gelecekte çiftleşmeleri muhtemel olan adayları buluyor. Hayvanların profilinde fotoğraflarının yanı sıra aile geçmişi, buzağı verme potansiyeli ve pazardaki satış fiyatı gibi bilgiler de yer alıyor. Uygulamayı kullananlar cep telefonundan ineklerin fotoğraflarına bakarak uygun gördükleri adayın sahibiyle iletişime geçebiliyor.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Tinder Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title