Haberler

İnegölspor'da Cebrail Kemer Başkanlığa Seçildi

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden İnegölspor'un olağanüstü kongresinde, Cebrail Kemer kulüp başkanlığına seçildi.

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden İnegölspor'un olağanüstü kongresinde, Cebrail Kemer kulüp başkanlığına seçildi.

İnegöl Belediyesi Sani Konukoğlu Kongre Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurulda, tek listeyle seçime gidildi. Seçim sonucunda başkanlığa seçilen Kemer, burada yaptığı konuşmada, başarı için yola çıktıklarını söyledi.

Kendilerine destek verilmesini isteyen Kemer, şöyle konuştu:

"Bizlere sahip çıktın. Bizim tek amacımız var. İnegölspor'u bir yerlere getirebilmek. Başka ne hesabımız var ne de ajandamız var. Sizlerin desteğiyle bir yerlere geleceğiz. Mali disiplinden ayrılmayacağız. Mali disiplin bizim her şeyimiz. İnegölspor borçlarla anılan bir kulüp hiçbir zaman olmadı. Bundan sonra da olmayacak. Biz de değerli bir arkadaşımıza bu görevi devredeceğiz. Hiçbir başkan burada baki değil. Ben de değilim. İddialı bir takım kurmaya ve bize verdiğiniz desteğe layık olmaya çalışacağız."

Cebrail Kemer başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda, Ahmet Yavuzyiğit, Atilla Türkoğlu, Aziz Bolat, Deniz Erdem, Erdin Topal, Ersin Fener, Hamit Haraslı, Kamuran Tanrıverdi, Mehmet Döngel, Mustafa Arıcı, Saim Metinbaş, Serdar Nalcı, Serhat Kılınç, Serkan Girgin, Serkan Taşdemir ile Serkan Yentürk yer aldı.

Kaynak: AA / Spor

Sani Konukoğlu İnegölspor Cebrail Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title