Haberler

İmsiad'dan Vali Küçük'e Ziyaret

Güncelleme:

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği, (İMSİAD) Bursa Valisi İzzettin Küçük'ü ziyaret etti.

İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır, İMSİAD Başkan Yardımcısı Atilla Ödünç, İMSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Kul ve Kemal Bilim ile, İMSİAD Genel Sekreteri Faruk Özcan'ın yer aldığı ziyaret, Heykel Tarihi Valilik Binasında gerçekleşti.

Ziyarette konuşan İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır, İMSİAD olarak kuruldukları günden bu yana Bursa ve Türkiye için çalıştıklarını ifade etti. Hayati önem taşıyan kentsel dönüşümün doğru uygulanması için farkındalık oluşturmaya çalıştıklarını belirten Gökçadır, "Bizlerin yetkisi yok. Bizler iş dünyasında yer alan ve önemli bir kesimi temsil eden bir kurum olarak sektör ile Bursa'nın sorunlarını dile getirmek ve bunlarla ilgili çözüm önerileri sunmak için çalışıyoruz. Amacımız daha yaşanılabilir bir Bursa oluşturmak. Bununla birlikte sektörümüzün kalitesini daha da artırmak için gayret gösteriyoruz. Yaptığımız çalıştaylarla, açıklamalarımızla, akademik oda ve üniversitelerle kurduğumuz iletişimle, gerek kentsel dönüşüm gerekse de sektörle ilgili ortak aklı harekete geçirme derdindeyiz" şeklinde konuştu.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Bursa Valisi İzzettin Küçük, inşaat sektörünün ülke ekonomisinde önemli bir yeri olduğunu ve beraberindeki birçok sektörü de olumlu yönde etkilediğini vurguladı. İMSİAD'a çalışmalarında başarılar dileyen Vali Küçük, İMSİAD heyetiyle sektöre dair fikir alışverişinde bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Faruk Özcan Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title