Haberler

İmamoğlu, "Utanmadan bana mektup yazıyor" diyen Erdoğan'a Öcalan'ın mektubunu hatırlattı

Güncelleme:

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine yönelik "Utanmadan bana mektup yazıyor" sözlerine teröristbaşı Abdullah Öcalan'dan alınan mektubu hatırlatarak karşılık verdi. İmamoğlu, "Benim mektubum utanılacak bir mektup değildir. 31 Mart seçimlerinde cezaevinden rakibim (Binali Yıldırım) lehine istenen mektup utanılacak bir mektuptur" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İçişleri Bakanlığı'nın İBB hakkında başlattığı özel teftişle ilgili iddialara, CHP Genel Merkezi'nde 11 büyükşehir belediye başkanıyla birlikte yanıt verdi. İmamoğlu'nun konu başlıkları arasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Bana utanmadan mektup gönderiyor" sözleri de vardı. İmamoğlu, Erdoğan'ın bu sözlerine teröristbaşı Abdullah Öcalan'dan alınan mektubu hatırlatarak yanıt verdi.

"BENİM MEKTUBUM UTANILACAK BİR MEKTUP DEĞİL"

İmamoğlu, "Ne yazık ki aldatılan bir cumhurbaşkanımız var. Cumhurbaşkanlığı makamının yanlış şeyler söylemesini istemediğim için bilgilendirmek istedim. Benim mektubum utanılacak bir mektup değildir. 31 Mart seçimlerinde cezaevinden rakibim (Binali Yıldırım) lehine istenen mektup utanılacak bir mektuptur" dedi.

"DERHAL İSTİFA ETMESİ LAZIM"

İçişleri Bakanı Soylu ile ilgili sert ifadeler kullanan İmamoğlu, "Polis katili, Bylock kullanan kişiler tespit edildi' diyor bakan. Bunu gevrek gevrek basına söylüyor! Madem bunlar tespit edildi sen ne yapıyorsun orada? Ya ben istihbarat teşkilatı mıyım? Niye oturuyorsun. Derhal istifa etmesi lazım" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Ekrem İmamoğlu Haberler

500

Yorumlar (10)

Bilir Kişi:

Hayır bu şahıs değil miydi, aponun heykelini dikeceğiz diyen şahsın siyasi çizgisini beğenen? Bunu açık açık söyledi. Heykeli dikecek olan selahattin demirtaş, selahattinin çizgisini beğenen de bu şahıs imamoğlu. Ben, aponun heykelini dikeceğim diyen kişiye hiç düşünmeden terörist derim, bu teröristin çizgisini beğenene de terörist sempatizanı derim. Bu kadar basit...

55
98
yanıtYanıtla
Ali yılmaz Ömerfaruk:

Devletin başı yürütme organı dost ile de azılı düşman ile de görüşür ve görüşmek zorundadır. Tabii bunu anlayacak kapasitesi olmalı insanın.

45
94
yanıtYanıtla
Çınar Tunç:

Boşa bak.

yanıt38
yanıt27
Ömer Bal:

Oy için her şey mübah diyebilir miyiz yani...

yanıt5
yanıt5
Gültekin Saday:

Eğer o mektuba utanılacak mektup diyorsan ekrem demek ki pkk ve hdp nin sana gösterdiği bu destekle senin sandığa gömülmen haktır. Siyaset çöplüğünde yerini alacaksın İmamoğlu

36
83
yanıtYanıtla
Ömer Bal:

Seçimleri bekle ol vakit...

yanıt6
yanıt1
Ramazan Güçli:

PKK'NIN KURUCU ÜYESİ OLAN SAKİNE CANSIZİN KİTAPLARİNİDA İBB RAFLARİNDA BİNALİ YILDIRIM SATMADİ

6
2
yanıtYanıtla
Fedai Gökçe:

Ilk onceleri belediyede 1 tane terorist bulamazsiniz diyordu Ekrem Bey simdi Ben istihbaratcimiyim demeye basladi ne oldu....

4
3
yanıtYanıtla
Ahmet :

Tamamdir bu is imamoglu tava geldi bu zamana kadar mülayim görünüp milleti uyutuyordu simdi gerçekler karşısında ciyaklamaya başladı hadi bakalim ne zaman ağlayacak göreceğiz gercek yüzünü

5
2
yanıtYanıtla
Corvus Glaive:

İmamoğlu faka bastın artık bırak bu ayakları kaç HDP li aldınız işe nereleri peşkeş çektiniz birde en başarılı Başkan seçmişler bunu şaka gibi :))

1
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title