Haberler

İmamoğlu'na açıkça soruldu: Tartışma yaratan fotoğrafla ilgili açıklama yapmak için neden o kadar beklediniz?

Güncelleme:

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKOM'da basın mensupları ile bir araya gelip İstanbul'daki son durumu aktardı. Soru cevap kısmında İngiliz büyükelçi ile yemek yediği görüntü hakkında da açıklamada bulunan İmamoğlu'na "Açıklama yapmak için neden o kadar beklediniz?" sorusu da yöneltildi. İBB Başkanı bu soruya "Sosyal medyadan gerekli açıklamaları yaptım zaten. O anda acil kararlar vermemiz gerekiyordu. AKOM'dan gerekli takipleri yaptım ve yapıyorum." sözleriyle yanıt verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kar yağışıyla ilgili yaşanan gelişmeleri AKOM'da yaptığı basın toplantısında değerlendirdi.

"GİZLİ BİR YEMEK DEĞİLDİ"

İmamoğlu, kar felaketinin yaşandığı saatlerde İngiltere Büyükelçisi ile bir balıkçıda görüntülenmesi nedeniyle yapılan eleştirilere de yanıt verdi. İBB Başkanı kendisini, "Benim yoğun bir gündemde çalışırken böyle yemeğe gitmemin gündeme taşıtılmasını şaşkınlıkla takip ettiğimi ifade etmek isterim. Bir büyükelçiyle Türkiye'nin en yoğun ilişkide bulunduğu ülkenin temsilcisiyle yenilen bir yemekten bahsediyoruz. Yaklaşık 20-25 gün önce buluşmayı netleştirmiştik. Gizli bir yemek değil bu." sözleriyle savundu.

İmamoğlu'na açıkça soruldu: Tartışma yaratan fotoğrafla ilgili açıklama yapmak için neden o kadar bekledi?

NEDEN AKŞAMA KADAR BEKLEDİ?

Bir gazeteci ise Ekrem İmamoğlu'na dün bütün gün gündemden düşmeyen fotoğraflarıyla ilgili açıklama yapmak için neden akşama kadar beklediğini sordu.

"SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMAMI YAPTIM"

İBB Başkanı bu soruya şu şekilde yanıt verdi: "Ben sosyal medyadan gerekli açıklamaları yaptım zaten. O anda acil kararlar vermemiz gerekiyordu. AKOM'dan gerekli takipleri yaptım ve yapıyorum."

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Ekrem İmamoğlu Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500

Yorumlar (11)

OKUR:

ÇÜNKÜ NASIL BİR BAHANE UYDURABİLİRİM DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜR

89
41
yanıtYanıtla
Bahadır:

OTOYOLLAR BELEDİYELERİN DEĞİL KARAYOLLARININ YETKİSİNDEDİR.

yanıt15
yanıt16
Sanane Adımdan :

Cumhurbaskanı falan diye düşünüyolar bide İmamoğlunu demekki savaş çıksa ülkede sinemaya falan gidicek

79
40
yanıtYanıtla
sem sem:

ya şaka gibi vallahi şu konunun gündeme taşınıp eleştirilmesi şaka gibi tabiki yemek yiyecek adam tabiki resmi görüşmelerine devam edecek kıyametmi koptu tüm türkiyede kar yağıyor ben hiçbir belediye başkanını dozer üzerinde falan görmedim onlar yemek yemiyormu nerdeyse gözünün üzerinde neden kaşın var diye topa tutacaklar el insaf

37
75
yanıtYanıtla
ASD:

BELEDİYE GEREKENİ YAPAMADI İÇİN SEN 2 AYLIK ÇOCUKLA OTOBANDA 10 SAAT MAHSUR KAL. BELEDİYE BAŞKANIDA RAHAT RAHAT YEMEĞİNİ YESİN. ÖYLE Mİ?

yanıt43
yanıt17
Hsn:

Bide bu yorumdan yapan modeller var

yanıt1
yanıt0
sadece kadir:

NEYMİŞ 19 SAATLİK BİR ÇALIŞMADA 1 SAAT MOLA.. İNSANLAR ORDA 30 SAATİ AŞKIN KALMIŞ, KAR YAĞMIŞ ORTADA KÜREME ARAÇLARI YOK. TUZ YERİNE YOLLARA KUM DÖKÜLÜYOR. SİZ İSTANBULU YÖNETMEYİ BASİT SANIYORSUNUZ HERALDE. RAHMETLİ KADİR TOPBAŞ DÖNEMİNDE KAR DAHA HAVADAYKEN KAR KÜREME ARAÇLARI YOLLARDA CİRİT ATIYORLARDI ADAM SAHADA BİZZAT GEZİNİYORDU. EKREM EFENDİ NE İŞİ VARSA İNGİLİZ DİPLOMATLA OTURMUŞ AİLECEK BALIK KEYFİ.. MİLLET DERT İÇİNDE O DA KEYİF PEŞİNDE. SONRA 1 SAATLİK MOLA YAPTIM DİYOR

72
30
yanıtYanıtla
Bahadır:

Bu kadar basit düşünmek ne kadar saçma eline kazma kürek alıp belediye başkanımı temizleyecek yolları akşam operasyon merkezinden canlı bağlantısı vardı ona da oturmuş bilgisayar ekranından izleme yapıyor diyin isterseniz ocak ortasında kimsenin arabasında kar lastiği yok yolları araba kaplamış temizlemek için bile yolun boş olması lazım asırlardır ERZURUMA bu karın 10 misli yağar herkes tedbirini böle 40 saat yolda kalan eve gidemiyen

35
63
yanıtYanıtla
Şerafettin Şeker:

yalan algı ile yönetim işinize gelirse

56
10
yanıtYanıtla
Demirbey Yılmaz:

İstanbul belediye icerisindeki akparti kadtoları gereğini yapmış gibi duruyor

22
41
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title