Haberler

İmam-hatip Lisesi Mezunları Pilav Gününde Bir Araya Geldi

Sinop'un Boyabat İlçe İmam-hatip Lisesi Mezunları, Pilav Gününde Buluştu. Boyabat İmam-hatip Lisesi Müdürlüğü'nün 40. Yılı Kutlamaları Kapsamında Düzenlenen 'Pilav Günü', Okulun Eski Mezunlarını Bir Araya Getirdi. Belediye Başkanı Mehmet Ermiş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Maviş, İmam Hatip Lisesi Müdürü Suat Tekin, Öğretmenler ve Çok Sayıda Davetlinin Katıldığı Etkinlikte, Eski Mezunlar ...

Sinop'un Boyabat İlçe İmam-Hatip Lisesi mezunları, pilav gününde buluştu. Boyabat İmam-Hatip Lisesi Müdürlüğü'nün 40. yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen 'pilav günü', okulun eski mezunlarını bir araya getirdi. Belediye Başkanı Mehmet Ermiş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Maviş, İmam Hatip Lisesi Müdürü Suat Tekin, öğretmenler ve çok sayıda davetlinin katıldığı etkinlikte, eski mezunlar sohbet etme ve anılarını tazeleme imkanı buldu.

Programda konuşan Belediye Başkanı Mehmet Ermiş, İmam-Hatip Lisesi mezunları arasında yeniden bir araya gelme ve dayanışmayı güçlendirme amacıyla tertiplenen etkinlik ile önemli bir hizmet gerçekleştirildiğini söyledi. Okul Müdürü Suat Tekin ise etkinliğin daha önce de yapılmaya çalışıldığını, ancak bir süre sonra bundan vazgeçildiğini belirterek, "Bu yıldan itibaren önümüzdeki yıllarda bu tür etkinlikleri daha geniş kapsamlı yapmayı hedefliyoruz. Program geleneksel hale dönüştürülecek" dedi.

Daha sonra davetlilere pilav ikramı yapıldı.

(SÖ-SA)

29.08.2007 15:18 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title