Haberler

İlköğretim Okulu Temeli Atıldı

Samsun Çarşamba İlçesi Aşağı Kavacık Köyü İlköğretim Okulu'nun Yeni Binasının Temeli Törenle Atıldı.

Samsun Çarşamba ilçesi Aşağı Kavacık Köyü İlköğretim Okulu'nun yeni binasının temeli törenle atıldı.

Temel atma törenine AK Parti Samsun Milletvekilleri Mustafa Çakır, Musa Uzunkaya, Mustafa Demir, Çarşamba Kaymakamı Nurettin Yücel, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Şeker, partililer, iş adamları ve vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Çarşamba Belediye Başkanı Av. Hüseyin Dündar, "Çarşamba'nın dinamosu ve lokomotifi olan bir köy burası. Bu civardaki diğer köylere de hitap eden, onların eğitim-öğretimini karşılayacak olan 12 derslikli Aşağı Kavacık Köyü İlköğretim Okulu'nun yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çarşamba Belediyesi olarak her zaman elimizden gelen yardım ve destekleri kendilerinden esirgemeyeceğiz" dedi.

Çarşamba Kaymakamı Nurettin Yücel, Eğitime Yüzde 100 Destek kampanyasının devam ettiğini belirterek, "Okulumuzun temelini atıyoruz. İnşallah en kısa sürede yine hep birlikte açılışını da yapacağız. Emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Samsun AK Parti Milletvekili Mustafa Çakır ise şunları söyledi: "Herkesin, tüm hayırsever iş adamalarımız elini taşın altına koymalıdır. Kendi bütçe imkanları ile az veya çok hayırsever iş adamlarımız kendi isim ve soy adlarını taşıyan, 'burada benimde katkım olsun, burada benim bir tuğlam olsun' diyen kardeşlerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde temeli atılan Kavacık Köyü İlköğretim Okulu'nun 12 derslikli olacağı ve yaklaşık 350 öğrenciye eğitim-öğretim vereceği belirtildi.

(EŞ-SA)

21.04.2007 21:36 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title