Haberler

İlk Defa Nikah Kıyan Muhtar, Damat Olan Oğlunun İsmini Unuttu

Hakkari'de ilk defa bir muhtar nikah kıydı. Muhtar, nikahını kıydığı damat olan oğlunun ismini unutunca ilginç görüntüler ortaya çıktı.

Bağışlı Köyü Muhtarı Selahattin Aydın'ın oğlu Sabahattin Aydın, Güneş İlhan ile dünya evine girdi. İki gün iki gece devam eden ve binlerce davetlinin katıldığı düğün törenine Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, eşi Dr. Funda Toprak, Karayolları 11 Van Bölge Müdürü Ahmet Turan Gülhaş da katıldı.

Muhtar Selahattin Aydın, oğlu Sabahattin Aydın ve gelini Güneş İlhan'ın nikahını kıyarken, nikah şahitliğini ise Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, eşi Dr. Funda Toprak, Karayolları Bölge Müdürü Ahmet Turan Gülhaş ile türkücü Aydın Aydın yaptı. İlk defa nikah kıydığı için oldukça heyecanlı olan muhtara Vali Toprak ve beraberindekiler moral vermeye çalıştı. Muhtar, nikah töreninde damat olan oğlunun ismini unutunca devreye giren Vali Toprak, "oğlunun ismini mi unuttun?" deyince davetliler gülmekten adeta kendinden geçti. Muhtar, en sonunda Sabahattin ve Güneş çiftinin nikahı kıydı.

Burada konuşan Vali Toprak, Bağışlı köyünün Hakkari'nin en güzel köylerinden bir tanesi olduğunu söyledi. Vali Toprak, "Sonbahar ayının güneşli bir gününde burada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah her zaman böyle güzel vesilelerle bir araya geliriz. Beraber olduğumuzun mutluluğunu burada dile getirmek istiyorum. İnşallah Güneş kızımız ömrünün sonuna kadar beraber kalıp mutlu olacak. Vatan ve milletine faydalı birbirini seven sayan, çocukları seven, vatansever, köyüne ve memleketine bağlı, vatanına hizmet eden evlatlar yetiştirir inşallah" dedi.

Türkücü Aydın Aydın'ın da sahne aldığı düğün töreni, çekilen halaylarla son buldu. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sabahattin Aydın Selahattin Aydın Mustafa Toprak Hakkari Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title