Haberler

İlham Veren İsimler Lenovo Doer Party'de Buluştu

Lenovo Doer Parti'sinde bir araya geldi.

Türkiye'nin 4 genç 'doer'ı; kendi 'doer'ları ilham veren, hayallerini gerçekleştiren, fark yaratan ve Türkiye'nin alanlarında en başarılı isimleriyle Lenovo Doer Parti'sinde bir araya geldi.

Kanyon Wan-na'da gerçekleşen geceye katılan ünlü isimler, Türkiye'nin önemli kalemleriyle bir araya gelerek başarılarını unutulmaz bir eğlenceyle kutladı.

Özge Ulusoy, Ceylan Çapa, Selin Boronkay, Öner Evez, Tuğba Özerk, Bekir Aksoy, Cengiz Abazoğlu, Birol Namoğlu, Lerzan Mutlu, Burcu Güneş ve daha birçok sevilen ismin yanı sıra; ünlü gazetecilerin katılımıyla gerçekleşen gecenin Lenovo adına ev sahipliğini üstlenen 4 gazeteci, 'Lenovo Doer Parti'sinde hem kendi doer'larını açıkladı, hem de uzman oldukları alanlarda hünerlerini gösterdi. Gecede Savaş Özbey 'doer'ı olarak Hürriyet gazetesinin başarılı muhabirlerinden Hakan Gence'yi; Melis Alphan tasarımcı Zeynep Tosun'u, Esin Övet son günlerin öne çıkan mankeni ÖzgeUlusoy'u, Oben Budak ise başarılı blogger Ufuk Onur Tapan'ı lanse etti.

Gecenin en keyif veren anları ise, Lenovo'nun 4 evsahibinin konuklara olan sürprizleriydi. DJ olarak önemli partilere imza atan Oben Budak, DJ kabininde eğlencenin nabzını tuttu; Savaş Özbey gece boyunca spesiyal kokteyllerini konukların beğenisine sundu… Melis Alphan konuklarla moda eleştirisi yaparken; Esin Övet gece ve şehir fısıltılarını sosyal medyada konuklarıyla paylaştı...

Oben Budak'ın sürpriz DJ seti dışında gece boyunca tüm konuklar DJ Doğuş'un DJ setiyle unutulmaz anlar yaşadı.

Kaynak: Bültenler / Teknoloji

Teknoloji Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title