Haberler

Ülkü ocağını ziyaret ettiği için eleştirilen Albay Ersever'den açıklama: Israrlı davet sonrası icabet ettim

Güncelleme:

Bolu Ülkü Ocakları'na gittiği için eleştirilen Bolu İl Jandarma Komutanı Albay Ömer Ersever, anlık olarak gelişen ziyarete vatandaşların ısrarlı daveti sonrası icabet ettiğini söyledi.

Bolu İl Jandarma Komutanı Albay Ömer Ersever, geçtiğimiz gün İzzet Baysal caddesi üzerinde iş yeri bulunan Kıbrıs gazisini ziyaret etti. Ziyaretinin ardından Kıbrıs gazisinin iş yeriyle aynı binada yer alan Ülkü Ocakları üyeleri karşılaşan Ersever, vatandaşların ısrarı üzerine Ülkü Ocakları'na da giderek kısa bir ziyaret gerçekleştirdi. Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafların ardından Albay Ersever, eleştirilere maruz kaldı.

"VATANDAŞLARIMIZIN ISRARLI DAVETİ ÜZERİNE İCABET ETTİM"

Bolu Ülkü Ocakları ziyareti hakkında çıkan yayınlarla ilgili olarak yazılı açıklama yapan Ersever, şu ifadeleri kullandı:

"Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda yapmış olduğum şehit yakınları ve gazilerimizin ziyaretlerinden biri olan Kıbrıs gazimizin iş yeri çıkışında hemen aynı bina içinde bulunan ve daha önce şehitlik ziyareti ve milli bayramlarda çok defa karşılaştığım vatandaşlarımızın ısrarlı daveti karşısında anlık olarak gelişen bu dernek ziyaretinin tamamen insani gerekçeyle icabet edilen bir ziyaret olduğunu kamuoyumuzun bilgilerine sunarım."

Kaynak: AA / Güncel

Jandarma Albay Bolu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title