Haberler

İhsaniye Sahiline Mescit Yapılacak

Güncelleme:

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gölcük İhsaniye sahiline yapılacak mescit için yapım ihalesi yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından Gölcük İlçesi İhsaniye Sahili Mescit Yapım İşi ihalesi yapıldı.

50 GÜNDE TAMAMLANACAK

Gölcük İlçesi İhsaniye Sahiline yapılacak 46,75 metrekare büyüklükte 1.sınıf çam kereste yalı baskı kaplamalı olarak yapılacak mescit için yapılan ihaleye bir firma katıldı. Yaklaşık maliyeti 78 bin 393 TL olarak belirlenen yapım ihalesine, Uğur-Tem İnşaat 74 bin 951 TL teklif verdi. İhaleyi kazanan yüklenici firmadan sözleşmenin imzalanması ve yer tesliminin ardından 50 günde mescidi tamamlaması isteniyor.

GEÇTİĞİMİZ YILLARDA YAPILAN MESCİTLER

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda, Çağdaşkentte Tatlıkuyu Vadisinde, Tavşancıl Sahilinde, Başiskele Sahilinde, Gölcük Kavaklı Sahilinde, Başiskele Adagöl Restoran yanında, Çınarlıdere Mesire alanına, Gaziler Dağı Mesire Alanına, Kandıra Kurtyeri Pazar Alanına mescit yapıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İhsaniye Gölcük Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title