Haberler

Iğdır koluna şarapnel parçası isabet eden gazi, idlib'e arkadaşlarının yanına dönmek istiyor

Güncelleme:

Koluna şarapnel parçası isabet eden gazi, İdlib'e arkadaşlarının yanına dönmek istiyorSURİYE'nin İdlib kentinde rejim askerlerinin havan saldırısında sağ kol ve bileğine isabet eden şarapnel parçalarıyla yaralanan Iğdırlı Uzman Çavuş Ercan Babat (27), bir an evvel iyileşip, arkadaşlarının...

Koluna şarapnel parçası isabet eden gazi, İdlib'e arkadaşlarının yanına dönmek istiyor

SURİYE'nin İdlib kentinde rejim askerlerinin havan saldırısında sağ kol ve bileğine isabet eden şarapnel parçalarıyla yaralanan Iğdırlı Uzman Çavuş Ercan Babat (27), bir an evvel iyileşip, arkadaşlarının yanına dönmek istediğini söyledi.

İdlib kentinde 24 Şubat günü rejime bağlı unsurlar tarafından düzenlenen havan saldırısında Uzman Çavuş Ercan Babat, yaralandı. Sağ kolu ve biliğine şarapnel isabet eden Babat, Hatay Devlet Hastanesi'nde ilk müdahele yapıldıktan sonra Ankara GATA'ya sevkedildi. Burada tedavisi tamamlanan Babat, Iğdır'da yaşanan ailesinin yanına gönderildi.

Hacer-Ali Babat çiftinin 3 çocuğundan biri olan ve 11 ay önce uzman çavuş olarak göreve başlayan Babat, 24 Şubat'ta İdlib'de hain bir saldırıya uğradık. Şarapnel parçası sağ kolum ve bileğime isabet etti. Hatay Devlet Hastanesi'nde ilk müdahaleden sonra GATA'ya sevk ettiler. Orada yapılan muyane sonrası evime gönderdiler. Şuan iyiyim ailemle birlikteyim. Devletimizin ve doktarlarımızın bize iyi bakması sebebiyle şuan buradayız. Biran önce iyelişip birliğime katılmak arkadaşlarıma omuz vermek istiyorum diye konuştu.

Oğlunun yanında olmasına ve iyileşmesine sevinen ancak şehit haberlerine üzüldüğünü söyleyen anne Hacer Babat, Oğlum iyileşti yanımızda. Allah devletimizden razı olsun, hamd olsun, binlerce şükür olsun. Diğer yaralı askerlerimizede Allah yardım etsin, şifa versin. Allah şehit olanların ailesinede sabır versin dedi.

Baba Ali Babat ise Çok şükür oğlumuza kavuştuk, şuan yanımızda. Allah Türkiye'mize devletimize, bayrağımıza zeval vermesin. Dimdik ayaktayız, kimseye boyun eğmedik. Oğlumuzun iyileşip tekrar birliğine dönmesini istiyoruz diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İdlib Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
title