Haberler

    İftara Katılmayan Öğretmenlerden Savunma İstendi

    Güncelleme:

    İstanbul Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü, okullara gönderdiği yazıda iftar yemeğine katılmayan öğretmenlerden mazeretleri konusunda açıklama istedi.

    İstanbul Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Çayır ilçedeki okullara bir yazı gönderdi. Yazıda Nurtepe Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen iftar yemeğine katılmayan öğretmenlerden mazeretleri konusunda açıklama yapmaları istendi.

    OKULLARA YAZI GÖNDERİLDİ

    Yazıda şu ifadeler yer aldı:

    "22 Haziran'da düzenlenen iftar yemeğine katılmayan öğretmenlerin mazeretlerini inceleme/soruşturma yapılmak üzere, bir dilekçe ile Müdürlüğümüz İnsan Kaynakları Bölümü'ne bildirmeleri hususunda bilgilerinizi ve gereğini rica ederim."

    MÜDÜR: ÇARPITILDI

    Uygulamayla ilgili Hürriyet'e bilgi veren Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Çayır ise şunları söyledi:

    "Bu olayla ilgili valilik izni olmadan konuşma yetkimiz yok. Ancak şunu söyleyebilirim, bu konuda bir çarpıtma var. Çünkü o saatte iki toplantı vardı ve iftar saati bu toplantıların arasına denk geliyordu. Bu toplantılardan biri öğretmenlerimize girişimcilik eğitimlerinin verilmesini, diğeri ise Nurettin Topçu'nun 'Maarif Davası' kitabı hakkında öğretmenlerin görüşlerinin alınmasını içeriyordu. İftarın başında ve sonunda toplantı var, aç aç olmaz dedik. Toplantıları İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü düzenliyordu ve katılım bana göre zorunluydu. İftar bu iki toplantı arasında denk geldi ama toplantı yokmuş gibi çarpıtıldı."

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Kağıthane Hürriyet Eğitim Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (4)

    Normal günde kaçarsınız:

    Normal günde saat 15 i zor bekliyorsunuz okuldan kaçmak için şimdi eğitimmiş. bahaneye bak. eğitimse eğitime katılmayanı sorgula iftara değil. Çocuklar ın kime emanet edilidiği ortada

    34
    21
    yanıtYanıtla
    ATEİST:

    Sonra liseliler neden müdüre tepki gösterdi. Faşist zübükler yönetiyor ülkeyi.

    36
    6
    yanıtYanıtla
    TC...:

    Arkadaş insanları soruşturma ile korkutmaya çalışıyorsun, sonrada çarpıtıldı diyorsun. . . yanar dönerler. . . bari ettiğiniz sözü yemeyin dönek herifler. . . .

    35
    6
    yanıtYanıtla
    KOMŞUSU AÇ İKEN TOK OLAN BİZDEN DEĞİLDİR:

    RAMAZAN BEREKETTİR RAMAZAN PAYLAŞMAKTIR RAMAZAN BİR AYDA OLSA FAKİRLERE YARDIM ETMEKTİR ALLAH RIZASI İÇİN GELİN MİLLETİN PARASINI SAĞDA SOLDA SOKAKARDA GÖSTERİŞ İÇİN ÇAR ÇUR ETMEYİN SON DAMLASINA KADAR MUHTAÇLARA HARCAYIN

    18
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title