Haberler

"İdamı Geri Getireceğiz"

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, Trabzon'dan Partililere Böyle Hitap Etti.

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, Trabzon Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda partililere hitap etti. Bölücüler hariç her evden bir oy almak istediklerini belirten Yalçın Topçu, 'BBP devlet için, millet için tıpkı bisiklet üzerindeki sürücü gibi devamlı pedal çeviriyor ve Turan coğrafyası için çalışıyor. Biz güvenlik, özgürlük ve refah dedik. Yani GÖR dedik. Bizim iktidarımızda elin adamı 15 bin kilometre öteden gelip benim din kardeşime, soydaşıma burada racon kesemeyecek. 300 kilometre ötede Müslüman kanı oluk oluk akmayacak" dedi.

Ülkede oluşan tüm olumsuzların vebalinin hükümete ait olduğunu vurgulayan Topçu, 'Bugüne kadar sizler tertemiz oylarınızla onları yetkilendirdiniz, onlar iktidara geldi ama şuanda üç tane bela ile karşı karşıyasınız; bölücü terör, ahlaki terör ve ekonomik terör. Bunda vebali olmayan tek temiz el BBP'tir. BBP tarafından Kandil söndürülüp İmralı susturulacak. İktidara geldiğimiz gün hayal tüneli olan AB sürecini durduracağız. İktidara gelir gelmez toplu mutabakatlı bir Anayasa çıkartacağız. O Anayasa'da idamı geri getireceğiz. 3 yaşındaki sabinin ırzına geçen hayvanı ipin ucuna bölücüyle birlikte çıkartacağız. Birileriniz geldiniz asamadınız. Şimdi birileriniz de 8 yıldır susturamıyorsunuz. Alperenler gelince hem asacak hem susturacak" diye konuştu.

Vatandaşların bugüne kadar bir çok siyasi görüşe ve partiye oy verdiğini de hatırlatan Yalçın Topçu, 'Hepsinin boyunun ölçüsünü gördük. Ey milletim; Atatürkçüyüz dediler verdin oyu iktidar yaptın, milliyetçiyiz dediler verdin oyu iktidar yaptın. 'Müslümanız' dediler, 'Sosyal demokratız' dediler verdin oyu iktidar yaptın. Netice şu; 17 bankan gitmiş, 349 kilometrekare toprağın satılmış, bölücü terör Habur'u geçmiş, Ankara'da, TBMM'de racon kesiyor. Şimdi sıra Alperenler'de. Plazada oturanlara oy verdin de boyun mu büyüdü' Şimdi de bu Anadolu çocuklarına bir oy ver, tut şu Anadolu çocuklarının elinden" dedi.

Konuşmasında ünlü şovmen Cem Yılmaz'a da atıfta bulunan Topçu, 'Memlekette tuzu kuru olanlar var. Cem Yılmaz bey ve onun gibileri. Cem Yılmaz bey ve onun gibileri hakikaten çok mert. Ama ben çok iyi biliyorum ki işsizlik sayıları sizin resmi kayıtlarınızda bile düşmüyor. Bu nasıl büyük ekonomidir'ö ifadesini kullandı.

Topçu konferansın ardından Atatürk Alanı'ndaki Alperen Ocakları Trabzon İl Başkanlığı binasını açtı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title