Haberler

İçişleri Bakanlığı'nda Devir Teslim

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Tarafından 60. Hükümette İçişleri Bakanlığı Görevine Getirilen Beşir Atalay, Görevi Osman Güneş'ten Devraldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından 60. hükümette İçişleri Bakanlığı görevine getirilen Beşir Atalay, görevi Osman Güneş'ten devraldı.

İçişleri Bakanı Atalay, bakanlığa gelişinde Osman Güneş ve İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Şahabettin Harput, Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal ve bakanlık personeli tarafından karşılandı. Karşılama töreninin ardından bakanlık makamında basın mensuplarına bir açıklama yapan Güneş, seçim döneminin selametle, huzur ve güven ortamında gerçekleştiğini belirterek, hiçbir sıkıntının yaşanmadığını ifade eti. Kayseri Valisi görevindeyken seçim nedeniyle İçişleri Bakanlığı'na getirilen Güreş, örnek bir seçim

dönemi yaşandığını vurgulayarak, kendisiyle birlikte görev yapan tüm personeline teşekkür etti. Güneş, tekrar Kayseri Valiliği görevine döneceğini hatırlatarak, görevi Atalay gibi devlet tecrübesine sahip birine bırakmanın mutluğunu yaşadığını söyledi.

İçişleri Bakanı Atalay ise, çok önemli, kritik bir dönemde Güneş'in başarı ile görev yaptığını belirterek, 22 Temmuz seçimlerinin büyük bir huzur içinde geçtiğini kaydetti.

İçişleri Bakanlığı'nın ülke genelinde en geniş yapılanması olan bakanlık olduğuna dikkat çeken Atalay, "İnşallah görevi başarıyla yürüteceğime inanıyorum" dedi.

Bakan Atalay, Güneş ile el sıkışarak basın mensuplarına görüntü verdi. Daha sonra Güneş, İçişleri Bakanlığı personelinin tek tek elini sıkarak bakanlıktan ayrıldı.

(BC-CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title