Haberler

İbrahim Tatlıses'e Kardeşinden Şok Sözler: Ben Onun Maaşlı Elemanı Değilim

Güncelleme:

İbrahim Tatlıses'in kardeşi Hüseyin Tatlı, Yıldız Tilbe ile fotoğraf paylaşınca takipçisi "İmparator bir şey demiyor mu?" dedi. Tatlı, "Beni, maaşlı elemanlarıyla karıştırmayın" diyerek cevap verdi.

İbrahim Tatlıses'in kardeşi Ahmet Tatlı, Yıldız Tilbe ile fotoğraf paylaşınca bir takipçisi "İmparator yakınlığına bir şey demiyor mu?" dedi. Bunun üzerine Hüseyin Tatlı, "Beni onun maaşlı elemanıyla karıştırmayın." diyerek Tatlıses'e gönderme yaptı.

"İMPARATOR BİR ŞEY DEMİYOR MU?"

Hüseyin Tatlı, Yıldız Tilbe ile fotoğrafını sayfasında paylaştı. Bir takipçisi de fotoğrafın altına "İmparator Yıldız Tilbe ile yakınlığına bir şey demiyorsa gerisi önemli değil. Yıldız Tilbe ekranda iyi görünen çoğu karakterden, karakterli biri bence" notunu düştü.

AHMET TATLI: BEN SADECE ALLAH'TAN EMİR ALIRIM

Abisi ile arasındaki gerilimin sinyallerini veren Hüseyin Tatlı'dan yanıt gecikmedi: "Bunun için izin aldığımı falan mı düşünüyorsun? Sen de bizi hiç tanımamışsın! Maaşlı elamanlarıyla karıştırdın sanırım... Benim adım HÜSEYİN TATLI Sadece Allah'tan emir alırım çünkü o'dur herşeyi veren NOKTA. Ben kiminle konuşur görüşürüm bunun tek kararını ben veririm gözüm... Ne izni neyin müsaadesi? Senin kalbinde büyüttüğün seni, benim de kalbimde bitirdiğim beni bağlar..."

YILDIZ TİLBE İLE İMPARATOR CANLI YAYINDA KAVGA ETMİŞLERDİ

Yıldız Tilbe, İbrahim Tatlıses'in kendi adını taşıyan programına konuk olmuş, ikilinin canlı yayında yaşadığı tartışma günlerce konuşulmuştu. İbrahim Tatlıses'i affetmeyeceğini söyleyen Yıldız Tilbe, usta sanatçının 2011'de uğradığı silahlı saldırının ardından hastaneye ziyarete giderek 'küslük bitti' mesajı vermişti.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Tatlıses Yıldız Tilbe Ahmet Tatlı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (62)

Doğan Kng:

Abisini küçük düşürebilecek karakterde bir kişiliktir kendileri. . Ötesi olamaz! Ayrıca ibrahim Tatlıses olmasaydı sen değil senin 77 tane kopyan olsaydı bu piyasada barınamazdın kardeş!

34
12
yanıtYanıtla
Gülşah korkmaz:

Siz kimsiniz imparatoru ağzınıza alıyorsunuz sizdemi adam oldunuz

14
26
yanıtYanıtla
Gülşah korkmaz:

Adam oldunuz da tatlises agziniza alabiliyorsunuz

18
21
yanıtYanıtla
sadece elestiriyoruz:

ayagimizin altinami alalim Allahmi buya nedemek ibrahim tatlisesi agziniza aliyorsunuz kim oluyor o ne yapmis insanlik adina

yanıt0
yanıt0
Oğuz Alkanat:

İbo bir Efsanedir. Gerisi hikayedir !!!

3
32
yanıtYanıtla
cafer:

o kavgayi ben seyrettim ben kendimden utandim ibrahim tatlisesin nekadar kaba terbiyesiz biri oldugunu o programda gördüm seni o heriflerin elinden ben kurtardim ya sen süpermenmisin böyle bisey yapsan bile bu insana bu sekilde hakaretle bagira cagira söylenirmi bu senin gibi ne oldum budalasi mafya babalari yüzünden bu ülke bu hale geldi iste

29
1
yanıtYanıtla
Realist:

Herkes Allahtan emir alsa kimse fala, büyüye, cemaatlere inanmazdı...

17
9
yanıtYanıtla
Frankfurt:

Besle kargayı uyson gözönü

13
11
yanıtYanıtla
Ahmet sûnter:

Herkes ektiğini biçer Tatlıses çok kişinin ekmeginle oynadı yıldız Tilbe beni Allah korudu senide Allah korusun dedi yıldız Tilbe tam delikanlı kadın helal olsun

21
1
yanıtYanıtla
Kemal:

Millette telefondan delikanlılık yapacağına abinin kafasına sıkanlara konussaydın ya gülüm

15
4
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title