Haberler

İbrahim Çelikkol Ve Sinem Kobal Birbirine Girdi

Güncelleme:

Aşklarını geçtiğimiz haftalarda ilan eden Sinem Kobal ve İbrahim Çelikkol'a nazar değdi. Kobal'ın yaş gününde kavga eden ikili, ilişkilerine ara verdi.

Sinem Kobal ve İbrahim Çelikkol, geçtiğimiz haftalarda aşklarını ilan etmişti. Çelikkol, Kobal'ın balık tutarken çektiği fotoğrafını instagram'da paylaşıp ilişkisini tüm Türkiye'ye ilan etmişti. Aşklarını gizli yaşamaktan bıkan iki oyuncuya nazar değdi. Kobal geçtiğimiz hafta doğumgünü partisi yaptı.

DOĞUMGÜNÜ AYRILIĞI

Bütün arkadaşlarının geldiği davete Çelikkol, iş yoğunluğunu bahane gösterip gelmedi. İddialara göre bu duruma bozulan Kobal, Çelikkol'a büyük tepki gösterdi. Yakışıklı oyuncu da "İşlerim olmasa yanında olmaz mıydım?" diyerek kendisini affettirmeye çalışsa da başarılı olamadı. Daha sonra Sinem Kobal, sevgilisinin özrünü kabul etmeyince ortam iyice gerildi. İkilinin yaklaşık bir haftadır birbirinden ayrı olduğu öğrenildi.

ARKADAŞ TESELLİSİ

Sinem Kobal, Çelikkol'la yaşadığı ayrılık sonrasında yakın arkadaşları Cansu Dere ve Burçin Terzioğlu ile Boğaz turu yaparak stres attı.

KAPRİS YAPTI PİŞMAN OLDU

Sinem Kobal geçtiğimiz perşembe günü 27. yaşına girdi. Arkadaşlarıyla kutlama yapan Kobal'ın partisine sevgilisi Çelikkol katılmayınca kapris yaptı.



Kaynak: Haberler.Com / Magazin

İbrahim Çelikkol Sinem Kobal Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (7)

hammurabi:

kadın bir çıkarsa yoldan daha da iflah olmaz artık. ardadan (hiç sevmem) ayrıldı artık sonu gelmez yeni ilişkilerin. işte bekaret bundan dolayı önemli. bekaretini kaybeden kız bekaretini verdiği adamla evlendi kurtarır kendini yoksa yandı gülüm keten helva.

22
28
yanıtYanıtla
yağmur kaya:

ya sen bu adamla nasıl çıkarsın bu adam kim ki kendini rezil ediyosun ardanın neyi eksikti azcık boyu kısaydı o kadar gerçi arda seni istememişti galiba şimdi hak verdim

8
14
yanıtYanıtla
Zeynep:

Ya siz salak mısınız Arda gibi bir hödükle bu adam karşılaştırılır mı? Kadın milleti gerçekten öküz seviyor.

11
3
yanıtYanıtla
ELTON:

arda adam etmisdi seni.kim olduqunu anla sinemcim.cooook ararsin ardani.

4
5
yanıtYanıtla
gökçe:

gerçekten nazar değmiş

2
3
yanıtYanıtla
KARAGÜMRÜKÜZ:

BUNDAN '''' CELIK '''' CIKMAZ COK COK PASLI ''''TENEKE'''' CIKAR..PASI DA ''''KAZIMAK'''' GEREK.

1
1
yanıtYanıtla
Az?rbaycanm@m.m:

M?n d? sevm?dim bu cutluyu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title