Haberler

İBB'nin tramvay çalışması vatandaşları çileden çıkardı

Güncelleme:

İBB'nin tramvay çalışması vatandaşları çileden çıkardı T4 Topkapı - Mescidiselam arası tramvay hattında yapılan bakım çalışması vatandaşlara zor anlar yaşattı Vatandaştan İBB'ye tepki: "Sosyal medyada o kadar şey yapıyorlar ama boş demek ki" İşe geç kaldıkları söyleyen vatandaşlar:...

İBB'nin tramvay çalışması vatandaşları çileden çıkardı

T4 Topkapı - Mescidiselam arası tramvay hattında yapılan bakım çalışması vatandaşlara zor anlar yaşattı

Vatandaştan İBB'ye tepki: "Sosyal medyada o kadar şey yapıyorlar ama boş demek ki"

İşe geç kaldıkları söyleyen vatandaşlar: "Ekrem İmamoğlu'ndan bu konuyla ilgili bir açıklama bekliyoruz, ya da bu insanları mağdur etmesin"

İSTANBUL - T4 Topkapı-Mescidiselam arası tramvay hattında yapılan bakım çalışması nedeniyle yolcular zor anlar yaşıyor. Bakım çalışması yapılan Topkapı-Şehitlik istasyonları arasında ise sabah işe giden vatandaşlar yoğun kalabalık nedeniyle çileden çıktı. İşe geç kaldığını söyleyen bir vatandaş, "Sosyal medyada o kadar şey yapıyorlar ama boş demek ki" diyerek İBB'ye tepki gösterdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi T4 Topkapı - Mescidiselam tramvay hattında başlatılan bakım çalışması nedeniyle toplu taşımayı kullanarak işlerine gitmeye çalışan vatandaşlar zor anlar yaşadı. 14 Kasım - 21 Kasım 2021 tarihleri arası sürecek bakım çalışması nedeniyle Topkapı durağına kadar gelen tramvay seferleri buradan sonra İETT otobüsleri ile aktarım yapılıyor.

Vatandaştan İBB'ye tepki: "Sosyal medyada o kadar şey yapıyorlar ama boş demek ki"

Çok beklediklerini ve izdiham olduğu için zor anlar yaşadığını söyleyen bir vatandaş, yoğunluk nedeniyle karışıklık yaşadığını söyledi.

Mağdur olduğunu söyleyen başka bir vatandaş işe, "Seferin ücretiz olması önemli değil. 3 kere de sinyal kesildi zaten. Bu çalışma sabah saatleri yerine akşam saatlerinde ya da hafta sonları yapılsa kimse mağdur olmaz. Bu çok büyük bir ayıptır. İşe gidiyorum yarım saat geç kaldım. İzin aldım. Bu aksamadan haberim yoktu. Böyle şeylerde Büyükşehirin mesaj atması, haber vermesi lazım. Sosyal medyada o kadar şey yapıyorlar ama boş demek ki" diye konuştu.

"Ekrem İmamoğlu bu insanları mağdur etmesin"

Başka bir vatandaş ise, "Tramvaya bindik bir şey söylenmedi. Bakım olduğu söyleniyor. İşlerine ne zor şartlarda gidiyoruz. Bir yerde yürüyen merdivenler çalışmıyor. Tasarruf modundaymış. Ekrem İmamoğlu'ndan bu konuyla ilgili bir açıklama bekliyoruz. ya da bu insanları mağdur etmesin. Buradan otobüsle aktarma yapıyoruz. Nerden nasıl gideceksek. Ulaşım felç olmuş durumda. Biz bu konulardan şikayetçiyiz. Hiç memnun değiliz halk olarak" diyerek tepki gösterdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Genel Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title