Haberler

Hülya Avşar, Gucci'nin yeni mankeni Armine Harutyunyan'a övgü yağdırdı

Güncelleme:

Hülya Avşar, güzellik algısını yerle bir eden Gucci'nin yeni mankeni Armine Harutyunyan'a övgüler yağdırdı. Avşar, genç manken için "Son günlerde en beğendiğim isim" yorumunu yaptı.

Hülya Avşar Gucci'nin yeni mankeni olan ve bir süre herkesin konuştuğu Armine Harutyunyan'ı beğendiğini dile getirdi. Avşar kızı, alışılagelmiş güzellik algısını yıkan genç mankenden övgü dolu sözlerle bahsetti.

"SON GÜNLERDE EN BEĞENDİĞİM İSİM"

56 yaşındaki Avşar "Son günlerde en beğendiğim, karizmatik bulduğum isim Armine Harutyunyan. Herkesin birbirine benzediği bir dünyada o kadar doğal ve güzel duruyor ki, dikkatimi çekiyor" dedi.

Hülya Avşar, Gucci'nin yeni mankeni Armine Harutyunyan'a övgü yağdırdı

ARMİNE HARUTYUNYAN NASIL KEŞEFEDİLDİ

Milano Moda Haftası kapsamında Gucci'nin düzenlediği defilede podyuma çıkan Armine Harutyunyan, konser izlerken teklif aldığını anlattı. Dünyanın konuştuğu genç Harutyunyan "Manken değilim, grafik bölümü öğrencisiyim. Berlin'de konser izlerken modayla ilgilendiğini söyleyen bir ekip yanıma geldi. İletişim numaralarımı istediler" dedi.

Hülya Avşar, Gucci'nin yeni mankeni Armine Harutyunyan'a övgü yağdırdı

Hülya Avşar, Gucci'nin yeni mankeni Armine Harutyunyan'a övgü yağdırdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Armine Harutyunyan Hülya Avşar Gucci Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500

Yorumlar (79)

YARDIMCI:

KANI KAYNAMIŞTIR. . . NE DE OLSA AYNI KANI TAŞIYORLAR

47
10
yanıtYanıtla
KARA KUYU:

senin tasidigin kandan tasimakdan her sey daha iyi, insan bozuntusu.

yanıt0
yanıt3
Vay Vay:

ne güzeli Hülya abla, senin kesip attığın tırnak olamaz bu çirkin şey

6
38
yanıtYanıtla
aslan:

ablan başını yesin ha

yanıt14
yanıt1
laptop recai:

saçma sapan bir şey söyleyeyimde gündem de kalayım

33
6
yanıtYanıtla
ZzzZZz:

SEVER TÜRK DÜŞMANLARINI KENDİSİ !!!!!

18
4
yanıtYanıtla
sıfatınıza içelim sözde yiğitler:

HARUTYUNYAN soyismi ya yahudi ya ermeni. zaten butün dünyada işleri onlar kapıyo bı sıfatları olması gerekmiyor soyadı sayesinde bir yere gelenlerden. Türkiyede bu durumun bi farklı versiyonu yaşanıyor. haketmeyenler herzaman bir yere gelir kıyamet alameti ayaklar baş, başlar ayak olur bu hep aynı. bir marifeti olmayanlar yandaş devletten atanır . adam olamayan cibiliyetsizler önce mevki sahibi olur. sonradan görme oldukları için ve adam olmadıkları için bi egolar şişmeler falan bknz devlet adamları

5
10
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Uzaylılara alışalım diye böyle yapıyorlar herhalde. . :)))

11
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

kız erkek suratlı çirkin bir kız. . . Alışıla gelmiş güzellik anlayışını yıkmıyor tam tersi güzelin tahtını kuruyor. Sırf bir kaç sapık ruhlu tasarımcıların sıra dışı olabilme bu sayede daha da ünlenme çabalarına boyun eğip hak vermek ahmaklıktır. . .

13
2
yanıtYanıtla
summerboy:

1 kadın bildiğiniz çirkin, 2 ermeni olduğu için oraya çıartılmadıysa ben hiç bişey bilmiyorum 3 hülya da köken olarak ermeni ondan hoşuna gitmiştir. (ne çirkini ya bildiğin seme)

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 79 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title