Haberler

    Htc One Android 4.3'e Kavuşuyor

    HTC’nin amiral gemisi HTC One modeli için Android 4.3 Jelley Bean güncellemesi bu haftadan itibaren başlıyor. Güncelleme paketinde Android 4.3’ün yanı sıra yenilenen HTC Sense...

    HTC'nin amiral gemisi HTC One modeli için Android 4.3 Jelley Bean güncellemesi bu haftadan itibaren başlıyor. Güncelleme paketinde Android 4.3'ün yanı sıra yenilenen HTC Sense ara yüzü de bulunuyor.

    HTC America Başkanı Jason Mackenzie'nin Twitter'dan yaptığı açıklamalara göre, Android 4.3 Jelly Bean sürümü ve en yeni sense ara yüzü bu hafta yayınlanmaya başlanacak. Güncelleme paketi üzerinde uzun bir süredir çalışmalar yapan HTC Amerika, paketi alacak ilk ülke olacak. Amerika'nın ardından paket ay sonunda Kanada'da yayınlanmaya başlayacak.

    Güncelleme paketinin ne zaman çıkacağının tarihi verilmezken, servis sağlayıcıların kendileri tarafından satılan modeller için ek süre istemişlerdi. Öte yandan Tayvan'da Android 4.3 güncelleme paketi ve yenilenen HTC Sense ara yüzü kullanıcılara sunulmaya başladı bile. HTC One'ın Android 4.3 güncellemesi ülkemize Avrupa ile birlikte gelebilir. Ekim ayının sonuna doğru güncelleme paketinin ülkemizde de kullanıcılara sunulması bekleniyor.

    Kaynak: Scroll.com.tr / Teknoloji

    Amerika Birleşik Devletleri Twitter Htc Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title