Haberler

HSYK, MİT TIR'larını Durduran 5 Savcıyı İhraç Etti

Güncelleme:

HSYK 2. Dairesi, MİT TIR'larını durduran 5 savcıyı meslekten ihraç etti.

HSYK 2. Dairesi, Adana ve Hatay'da MİT'e ait TIR'ları durduran Adana eski Cumhuriyet Başsavcısı Süleyman Bağrıyanık, savcılar Aziz Takçı, Özcan Şişman, Ahmet Karaca ve Yaşar Kavalcıklıoğlu'nun meslekten ihracına karar verdi.

Savcıları meslekten ihraç eden HSYK 2. Dairesi daha önce savcılar hakkında soruşturma tamamlanıncaya kadar görevlerinden uzaklaştırılmasına karar vermişti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

500

Yorumlar (40)

turkMobil-IOS:

ohh olsun onlara birde kamerayla show yaptilar madem gercekten memleket icin cakisiyordunuz getirmeseydiniz hurriyeti basini medyayi bizde bilirdik o zaman adam oldugunuzu eskiden mitin ismini bike agzimiza almazdik gizli teskilat diye sizin bu yaptiginizi mosada kgb ye mi 6 yada digerlerine cia ye yani dunyanin diger buyuk ulkelerinde yapilsaydi aninda ipinizi cekerlerdi adi ustunde istihbarat diyor yuzbasi kimlik gosteriyor anlatmaya calisiyor artisler birakmiyor adamlara birde kelepce takiyor serfefsiz vatan hainleri o silahlarin turkmenlere gittigini sizde cok iyi biliyordunuz ama canur at izi kalsin daha Allah belanizida verecek insaallah

5
17
yanıtYanıtla
metin-x:

Bence Receple Davutun gitme Zamani geldi ülke kaosun icinde Recepin umurunda bile degil. . . neymis. . . . Anayasayi degistirip keyfine göre Baskan olacakmis. . . . bekleyin siz busefer millet size öyle bir 400 verecekki vekilleriniz 10 misli artacak

6
13
yanıtYanıtla
kara dayıMobil-ANDROID:

bence kimlikleri alınıp vatandaşlık tan atilmali

6
10
yanıtYanıtla
iboooMobil-ANDROID:

Allahım ve bu millet seninle olduktan sonra sırtın yere gelmez sn RECEP TAYYİP ERDOĞAN

8
4
yanıtYanıtla
Sinan derviş Mobil-IOS:

Sizin de zamanınız Gelecek

3
6
yanıtYanıtla
metin-x:

Negüzel dünya. . . kendi ülkelerinin Askerlerine Cemaatla beraber kumpas kuruyorlar yakalaninca sucu Cemaatin üstüne atiyorlar. . PKK yillardir sehirlere silah yigiyor bomba yerlestiriyor sadece seyrediyorlar millet ögrenince sucu PKKya yüklüyorlar. . Mit tirlari ile silah gönderirken yakalaniyorlar sucu Savcilara atiyorlar. . Bilal evden Milyarlari sifirlarken yakalaniyorlar savciya hesap vermiyorlar. . . Ulan burasi keyfinize göre at kosturacaginiz sadece sizin babanizin ülkesimi

8
1
yanıtYanıtla
metin-x:

Mit Tirlari Haberini veren 2 Gazetecileri hangi gerekce ile tutukladilar acaba. . . . . Mit Tirlari ile Türkmenlere gönderilen yardim kamyonlarini aciklayip haber yapan Gazeteciler sucüstü yakalandi diyemi suclayacaklar ))))))))

4
5
yanıtYanıtla
metin-x:

Türkmenlere yiyecek yerine ISIDa Silah gönderdikleri acikca ortada. . . kamyonlarin üzerindeki ufacik sandiklarla kontenerlemi yiyecek gönderiliyor. . . . Gümrükte Bekletilen Yiyecek tasiyan tirlarin arasinda daglar Kadar fark var. . . . yiyecek tasiyan kamyon hic görmesek yutturacaklar. . siz kendinizi kandirirsiniz ancak recep ve davut )))

4
4
yanıtYanıtla
metin-x:

Receple Davut Mit Tirlri ile silah gönderirken yakalaniyor Savcilar suclaniyor. . . Bilal evden Milyarlari sifirlarken yakalaniyor yine savcilar ve polisler suclu. . . . demekki bu ülkede kanun yok sadece recepin sözü geciyor . . . bosuna demiyor anayasayi takmiyorum diye ))

4
4
yanıtYanıtla
geçerken uğradım:

ulan her ne olursa olsun devletinin yaptığı iyi veya kötü şeyleri dünyaya duyurmak afişe etmek çok basit birşeymiş gibi birde muhalif olmanız yokmu dünyanın hangi devletinde ülkesinin yaptığı işleri dğnyaya duyuran savcı normal karşılanır muhalif olmak için muhalefet yapmayın beyinsiz sürüsü (haa siz bu ülkenin değil gavurların yanındaydınız değilmi)

3
4
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title