Haberler

Eşine ilgi duyduğu adamı tabancayla vurup, öldürdü! Sokak ortasındaki cinayet kameralarda

Güncelleme:

Maltepe'de kuryelik yapan bir şahıs, ilgi duyduğu kadının eşini sokak ortasında tabancayla vurarak öldürdü. Olay yerinden motosikletle kaçan şahıs, polis ekipleri tarafından Kartal'da yakalanırken, cinayet anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Maltepe'de Cevizli Mahallesi Adnan Bey Sokak'ta yaşanan olayda kuryelik yaptığı öğrenilen Sercan M. motosikletiyle geldiği sokakta aracından inen İbrahim U.'ya kurşun yağdırdı. İbrahim U.'nun eşinin gözü önünde yaşanan olay sonrası şahıs motosikletine binerek kayıplara karıştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri İbrahim U.'nun hayatını kaybettiğini belirledi.

ÖLDÜRDÜĞÜ ADAMIN EŞİNE İLGİ DUYUYORMUŞ

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Şahsın kaçtığı motosikletin plakasını belirleyen ekipler, eşkali tespit etti. Yapılan çalışma sonucunda şüpheli Sercan M., Kartal'da yakalandı. Şahsın evinde yapılan aramada 2 adet pompalı tüfek, 1 adet anahtarlık şeklinde silah ve silahlara ait fişekler ele geçirildi.

Şüpheli Sercan M. ifadesinde maktul İbrahim U.'nun eşi A.U.'ya ilgi duyduğunu ve cinayeti bu nedenle işlediğini söyledi. Adliyeye sevk edilen zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cevizli Maltepe 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500

Yorumlar (26)

Burak:

20 yil once millet komsum iyimi ac susuzmu diye bakardi.yeni dindar turkiyede camiler imamlar cogaldi karisina bakiyor artik...komsu komsunun. Bravo yola dewam camiler acmak yerine ahlak olsa ama ahlak gerekmiyor demekki takke sakal yetiyor topluma.

42
20
yanıtYanıtla
fer:

Mükemmel bir tespit

yanıt7
yanıt4
Ender:

Bravo aynen katılıyorum kılda kumaşta keramet yok

yanıt0
yanıt0
tr:

arkadaşım kim aşırı bir şekilde kadınlar üzerinden ahlak namus kavramını kurcalıyorsa kadınların saçı başı ile uğraşıyorsa bilki o insanlar kendileri gibi insanlardan korkuyordur çünkü bu ülkede namustan ahlaktan bahsedenlerin çoğu namussuz sadece bu değerleri içlerindeki pisliği örtmek iin yaparlar

yanıt5
yanıt2
Yalnız kurt:

O camilerde olmasa belki sende onun gibiydin şimdi.

yanıt3
yanıt0
Yeter islama saldırmak:

Bu ne iğrenç yorum imamlar mı kadınlara göz koyuyor? Demiyorsunuz ki ahlaksızlık hat safada oraya buraya saldırıyorsunuz. Ahlaksız insanlar sadece müslümanlar sizin dinsiz imansızlar ahlak abidesi . Onu sen kendi laık kafalara anlat bize değilç

yanıt3
yanıt0
Sm:

Sıçmışsın. Benim komşum senin düşündüğün gibi değil. Ben de.

yanıt0
yanıt0
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Lan biri şu ülkeye format atsın

16
1
yanıtYanıtla
adil:

İslam işletim sistemi varken kafirin windows''unu kullanırsan sonuç mavi ekrandır.

yanıt7
yanıt6
ENİS:

Cinayet işlediğinde katilin avukatı ceza-i indirim almak için şunu deme hakkına sahip: ''müvekkilimin eşini ölen şahıs sık sık rahatsız etmiş, defalarca uyarılmasına rağmen yaptığından vazgeçmemiş. Bir anlık öfke ile de ağır tahrik altında bu cinayeti işlemiştir. Zaten müvekkilimde karakolda bu yönde ifade vermiştir. İyi de evden çıkan birden fazla silah neyin nesi? Size göre ''can korkusu mu''? Bu katil kesin indirim alacak, göreceksiniz. Bizde bu duruma ''YAŞASIN ADALET YERİNİ BULDU'' diyeceğiz.

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title