Haberler

Hollande, Lübnan Cumhurbaşkanı Süleyman'la Görüştü

Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Süleyman ve beraberindeki heyet, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande tarafından Elysee Sarayı'nda misafir edildi.

Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Süleyman ve beraberindeki heyet, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande tarafından Elysee Sarayı'nda misafir edildi.

Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Lübnanlı mevkidaşı Süleyman'ın onuruna Elysee Sarayı'nda verilen akşam yemeği verdi. Çalışma ortamında verilen akşam yemeğine Lübnan Cumhurbaşkanı Süleyman'ın heyetinde yer alan Lübnan Başbakan Yardımcısı ile Fransa Savunma Bakanı hazır bulundu.

Elysee Sarayı'nda konuk edilen Lübnan heyetine yakın kaynaklardan elde edilen bilgilere göre; Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Süleyman, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande'ın 5 yıllık göreve seçilmesini kutlamak ve iki ülke ilişkilerini geliştirmek amacıyla nezaket ziyaretinde bulundu.

Çalışma ortamında geçen akşam yemeğinde, bölgedeki sorunlar ve Lübnan'ın güvenliği ile bölgenin kanayan yarası durumundaki Suriye konusunun ele alındığı ifade edildi. Lübnan ile Fransa'nın ilişkilerinin her zaman diğer Avrupa ülkelerine göre ön planda tutulduğunu belirten Lübnan heyetindeki bir kişi, "Fransa-Lübnan ilişkileri her zaman sorunsuz olmuştur" dedi. - PARİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

François Hollande Mişel Süleyman Fransa Lübnan Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title