Haberler

    Hızlı ve Öfkeli 8'in Logosu ve İlk Posteri

    Vin Diesel, kendi Instagram hesabı üzerinden paylaştı.

    Mahmut Saral - -

    Hızlı ve Öfkeli serisinin şu an en yeni filmi olan Hızlı ve Öfkeli 7 (Furious 7) gişede büyük başarılar yakalamış durumda. 190 milyon dolarlık çekim bütçesi olan film, gösterimde olduğu 57 gün toplamında 1.5 milyar dolar gişe hasılatı elde ederek tüm zamanların en çok kazanan filmlerinden oldu ve film hala gösterimde. Paul Walker'ın ölümü sebebiyle farklı bir anlamı bulunan film, aynı zamanda aktöre veda anlamı da taşıyordu ve bir süre önce gelen bilgiler, sekizinci filmin New York'ta geçeceği, 14 Nisan 2017 itibarıyla vizyonda olacağı yönündeydi. Bu yeni filmde Eva Mendes'in de geri dönebileceği konuşuluyordu.


    Ve 8 numaralı filmin logosuyla birlikte ilk görseli, başrol oyuncusu Vin Diesel tarafından yayınlandı. Diesel'ın Instagram hesabından yayınladığı görselde, "Furious 8" değil de "Fast & Furious 8" ibaresinin yer alması dikkat çekiyor ve daha önce "Nisan'da geliyor" denilmesine rağmen "Summer 2017" ibaresinin yer alıyor olması da filmin gösterim tarihinin ileriye alındığını gösteriyor olabilir.




    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Vin Diesel Instagram Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title