Haberler

Hisarcık Tema Vakfı Temsilcileri Müdür Cebeci'yi Ziyaret Etti

Tema Vakfı Hisarcık Temsilcisi Erdem Öztoprak ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci’yi ziyaret etti.

Tema Vakfı Hisarcık Temsilcisi Erdem Öztoprak ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci'yi ziyaret etti.

Tema Vakfı Hisarcık Temsilcisi Erdem Öztoprak, yönetim kurulu üyeleri Erhan Önal, Hüseyin Yılmaz, Mustafa Tekin ve Mustafa Akçay İlçe Milli

Eğitim Müdürü İlhan Cebeci'yi makamında ziyaret ettiler. Ziyarette bir konuşma yapan Tema Temsilcisi Erdem Öztoprak, öğrencilere yeşili ve doğayı sevdirmek amacıyla tüm okullarda çalışmalarına yardımcı olacak gönüllü öğretmenler belirlemeye başladıklarını, bu sayede tüm öğrencileri Hisarcık'ın doğasını koruma ve geliştirme adına işin içine katmış olacaklarına vurgu yaptı.Ziyaretlerinden dolayı Tema Vakfı temsilci ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, Tema Vakfı'nın çalışmalarında her zaman yanlarında olacağını ve yapılması gereken faaliyetlere destek olacaklarını ifade etti. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İlhan Cebeci Tema Vakfı Erhan Önal Hisarcık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title